Presentació general i cercador

Pots reservar activitats durant tota la temporada, sempre en funció dels horaris i disponibilitat.

Com puc conèixer les activitats participatives?

Consulta la programació al nostre web, fent servir el cercador d’activitats participatives. Per optimitzar els resultats, recorda d’iniciar sessió abans de fer la consulta. D’aquesta manera, el buscador t’ensenyarà els resultats als que el teu centre pot optar, i les places disponibles.

Com puc saber quines són les activitats més adients per al meu col•lectiu? Deixa't assessorar

Pensant en ajudar-te a escollir les activitats més adients per a les sortides del teu centre,  realitzem anualment dues Sessions de Presentació de la programació dels museus. En aquestes sessions els responsables presenten la programació exclusivament als centres socials registrats a Apropa Cultura, oferint els seus comentaris personals sobre les exposicions, aportant informació atractiva i a la vegada rellevant per fer la millor elecció.

Consulta la data de la propera sessió de presentació

Si no saps quines poden ser les millors sortides per al teu grup, contacta amb el personal de reserva per a rebre propostes i consells per a escollir i garantir l’èxit de la sortida.

A més, al cercador d'activitats trobaràs el filtre de "públics" per a cercar activitats per a col·lectius específics. 

Com puc fer les reserves?

Per a reservar activitats s, has d’haver iniciat la teva sessió i, per tant, el teu centre social ha d'estar registrat a l'Apropa Cultura. 
Utilitza el cercador per a realitzar una cerca, podràs filtrar per població, tipus d'activitat, públic,... Obtindràs un llistat i podràs entrar dins la fitxa de l’activitat que desitgis. A cada fitxa trobaràs tota la informació sobre l'activitat i el formulari de contacte o de reserva que caldrà que emplenis amb les dades demanades. A continuació rebràs un correu electrònic amb les indicacions a seguir, si s’escau, el personal de reserves del museu es posarà en contacte amb tu per a confirmar la vostra reserva per a poder realitzar el pagament i tancar la reserva. 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació