Registra't

Trobades Apropa Cultura

Apropa Cultura és un projecte que uneix i busca l'intercanvi, la comunicació i les trobades.

Al llarg de l'any tenen lloc diversos moments de trobades entre els diferents agents que composen la xarxa Apropa. Us convidem a apropar-vos i conèixer-nos.

Setmana Apropa Cultura

Apropa Cultura és un projecte que vol anar més enllà de l’àmbit social. Vol arribar al cor de la societat.

Amb l’objectiu de donar a conèixer Apropa Cultura més enllà de l’ambit social, des del 2015 organitzem la Setmana Apropa Cultura. Una campanya amb activitats arreu de Catalunya i una gran repercusió als mitjans.

Hi participen representants polítics, educadors, l’equip d’Apropa Cultura i també usuaris del programa que amb el seu testimoni ens confirmen que la cultura et pot canviar la vida.

 

5a Setmana Apropa Cultura 2019

Del 21 al 27 d'octubre

Aquest any celebrem la 5a edició de la Setmana Apropa Cultura, durant la qual volem implicar encara amb més intensitat totes les persones que conformen la xarxa Apropa Cultura. Així doncs, els equipaments ofereixen més places al programa, les entitats socials fan més sortides i la participació en general augmenta, donant més visibilitat al programa. 

A més, comptem amb l'ajuda de les institucions per fer-nos visibles al públic en general, al carrer i als equipaments culturals. Així doncs, podreu veure als carrers de Barcelona banderoles Apropa Cultura que ens ajudaran a familiaritzar-nos amb el programa. 

Com cada any hem preparat un vídeo per a la campanya que ens serveix per tractar un aspecte del programa, aquest any ens centrarem en el col·lectiu de dones en situació de vulnerabilitat
Com a novetat, aquest any iniciem una cicle dedicat als diferents col·lectius als quals s’adreça el programa. Així doncs, en aquesta ocasió ens centrarem en les dones en situació de vulnerabilitat en el sentit més ampli de la paraula, racialització, ètnia, migració, discapacitat, col·lectiu de dones LGTBI, etc.  

Continuarem amb els elements clàssics de comunicació com el flyer, el roll-up i les xapes, que aquest any són més grans, amb la finalitat que les persones que treballen als equipaments culturals les puguin lluir i fer ben visible la vostra participació en el programa. 

Per iniciar la Setmana Apropa Cultura hem preparat una trobada en la que volem reunir a totes aquelles persones implicades d'una manera o una altra en el programa. Volem compartir amb tots vosaltres aquests 13 anys d'evolució del programa, perquè creiem que una cultura accessible i inclusiva és possible. 

Trobada Anual Setmana Apropa Cultura

  • Quan: dilluns 21 d'octubre de 2019
  • Lloc: Teatre Lliure de Gràcia - Carrer del Montseny 47 
  • Hora: 12h. 

Com és habitual, la trobada serà participativa i es desenvoluparà en diverses fases protagonitzades per diferents persones que formen part del programa, des de les institucions que donen suport al programa fins els usuaris als quals va dirigit, passant per tècnics d’ajuntaments, educadores socials, equipaments culturals i totes les persones que senten un compromís cap a la societat a través de la cultura.

 

Foto de Família 5a Setmana Apropa Cultura 2019

Foto família 5a Setmana Apropa Cultura 2019