Artistes de prop

#cuidemnos

Aquests dies de confinament demostren que la cultura ens alimenta l'ànima. Us hem fet una selecció de missatges que molts i moltes artistes han gravat per acompanyar-nos i connectar-nos durant el període d'incertesa que vivim. Desitgem que ho gaudiu! 

Un matí d'orquestra en línia

Un matí d'orquestra en línia

Una proposta de L'Auditori i Apropa Cultura per apropar la música en directe a centres que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual i Alzheimer. Un taller musical a càrrec de musicoterapeutes per compartir un espai ple d'alegria, ritme i bona energia!

Veure el vídeo de la Catherine Clancy | Veure el vídeo de l'Oriol Casals

Nessun dorma

L’Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu interpreten “Nessun dorma” per obrir camí cap a l’esperança!

Ara que s’inicien les primeres mesures de desconfinament i comencem a refer-nos com a societat, la cèlebre ària “Nessun dorma” de l’òpera Turandot, un dels himnes més esperançadors de la història de l’òpera es converteix en el símbol de resiliència del Gran Teatre del Liceu. Que ningú dormi, és l’hora de vèncer!

Veure el vídeo

Músics a casa

En aquesta llista trobaràs fragments de grans obres que els músics i músiques de L'Auditori, de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i de la Banda Municipal de Barcelona, comparteixen amb nosaltres des de casa seva.

Veure els vídeos

Els músics del Liceu amb tu

Durant el confinament, els i les músics de l'Orquestra Simfònica del Liceu t'ofereixen una selecció musical per fer arribar l'òpera a casa o al vostre centre.

Veure els vídeos

Temporada alta

Temporada Alta Antivirus!

El festival Temporada Alta ha penjat al seu canal de Youtube vídeos breus amb artistes com Pere Arquillué, Sol Picó o Pol López per alleujar el confinament. 

Veure el canal de Youtube

Pilar i Robert

Cantem una cançó?

La Pilar Planavila i en Robert Canela ens envien dues salutacions molt especials per seguir gaudint de l'activitat Un matí d'orquestra amb l'OJC!

Cachito MíoLa Marxa del Baridà