Com fer reserves

El sistema de reserves d’Apropa Cultura és molt fàcil. A continuació us detallem el procés per fer reserves d’entrades.

Disposeu de dues maneres de fer reserves 

Reserva directa

Al llarg de tot l'any teniu disponible l'oferta de reserva directa. Significa que sempre podeu entrar al cercador, buscar l'activitat que més us convingui i reservar directament. 

En alguns casos, un equipament cultural pot demanar-vos que feu una reserva sota demanda, caldrà doncs que l'equipament la confirmi i us assigni les places.

Quan un espectacle ha esgotat les places teniu la possibilitat d'afegir-vos a la llista d'espera. L'equipament rebrà la vostra sol·licitud i la gestionarà el més aviat possible. 

Convocatòria de temporada

Hi ha uns períodes de l'any en què els equipaments culturals presenten la seva programació i obren places per als espectacles de temporada, que s'assignaran per sorteig. 

Per aconseguir aquestes entrades cal participar en les convocatòries de temporada fent una preselecció de les activitats que voleu.

Un cop passat el període de preselecció es farà el sorteig i s'assignaran les places. 

El sistema d'assignació de places està pensat per atorgar el major nombre de places sol·licitades, tenint en compte les vostres prioritats en la preselecció. 

Reserva directa

Sol·licitar directament les entrades a una activitat o espectacle

Més enllà de les activitats de temporada, els programadors culturals poden deixar oberta la sol·licitud de reserves durant tot l’any.

Això permet reservar directament les activitats que vulgueu sense necessitat d’estar dins el període de reserves.

Convocatòria de temporada

Sol·liciteu entrades i entreu en un procés d'assignació

Apropa Cultura fa servir un sistema d’assignació d’entrades just i transparent perquè tots els centres tinguin les mateixes oportunitats. 

Cada pas del procès té uns períodes concrets, consulteu-los!