Coneix-nos

Continuam sumant esforços que generen valor i donen sentit

APROPA CULTURA aterra a Balears fruit de l’esforç conjunt d'iniciatives públiques i privades, al cap i a la fi, fruit de la tenacitat i la il·lusió de persones. Una suma de persones que creuen en el dret universal d’accés a la cultura i en la plena inclusió. Continuam teixint una xarxa de programadors culturals i centres i entitats socials que estan convençuts que les arts ens milloren com a persones i com a societat. 

Com es fan les coses quan creus en un futur millor

Tot l’equip d’APROPA CULTURA ha treballat de valent per poder rebre al agents culturals i socials de Balears i iniciar junts aquesta aventura enriquidora. Esforçant-nos en cada  tasca, pensant cada petit detall i valorant cada peça que incorporam avançarem conjuntament en un projecte que dona sentit tant a persones individuals com valors col·lectius per a la nostra societat.

Comença l’aventura APROPA

Tots els centres i entitats socials que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat que ho desitgin ja se poden enregistrar de manera gratuïta al programa APROPA i començar a gaudir de l’experiència amb nombrosos recursos de formació per als educadors. Així com també podreu accedir en breu a tota l’oferta de propostes culturals ( espectacles de teatre, concerts, visites guiades, tallers...) a preu reduït que els programadors culturals adherits posaran a la vostra disposició a aquest portal únic.