Cruïlles Apropa

A l'altra banda de la porta

Què és? 

Amb la finalitat d’anar un pas més enllà i poder conèixer de primera mà la realitat que ens envolta, us presentem les Cruïlles Apropa: un intercanvi d’experiències que us permetrà  saber què i qui hi ha a l’altra banda de la porta. 

Educadors i persones ateses per una entitat visiten un equipament cultural i coneixen de primera mà les persones que hi treballen. Després, són els treballadors de l’equipament que fan la visita inversa i s’acosten a una realitat desconeguda per a molts i que humanitza a tots. 

Cruïlles Apropa 2019

Amb motiu de la 5a Setmana Apropa Cultura organitzem les següents trobades entre equipaments culturals i entitats socials:

 

Teatre Nacional de Catalunya i Mujeres Palante

Mujeres Pa’lante és acompanyament, un espai de trobada de dones de diferents països d'origen. A més d'assessories jurídiques i psicològiques s'ofereixen cursos de formació per tal d'empoderar les dones i prepararles per al món laboral.

El divendres 25 d'octubre a les 16h, dones de l'Associació Mujeres Palante visitaran el TNC i coneixeran l'actriu Rosa Boladeras, protagonista de l'obra La Rambla de les Floristes. 

 

L'Auditori i l'Associació Benestar i Desenvolupament

ABD és una organització no governamental i sense ànim de lucre que defensa les persones en situació de fragilitat social. S'acompanya en diferents moments de les seves trajectòries vitals, individualment o en grup, i actuem en la comunitat. En l'àmbit específic de dona, són assessorades i acompanyades en benefici de la seva confiança i autonomia. 

 

Auditori de Girona i Càritas Diocesana Girona

Càritas és una entitat de l'església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social i caritativa de la diòcesi, amb la finalitat d'ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones. Així doncs, Càritas treballa en els sectors socials més desafavorits buscant generar processos que contribueixin al desenvolupament i promoció de la persona i també a la promoció de la justícia social. 

 

Palau de la Música Catalana i l'Associació de Dones Gitanes - Drom Kotar Mestipen

Drom Kotar Mestipen és una entitat sense ànim de lucre amb més de 17 anys d'història lluitant per la promoció de la dona gitana i del seu Poble, sense que això signifiqui la renúncia a la seva identitat. 

Sou un centre social o un equipament cultural i voleu participar en les Cruïlles, us ajudarem en tot el necessari.