Crear per construir la vida

Descripció

Educa amb l’Art ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia. 

Educa amb l'Art 2019/20: Crear per construir la vida

Educa amb l’Art és un camí per retrobar-te amb la teva creativitat, motivació i mirada pròpia.

Al llarg del curs, despertarem la sensibilitat dels nostres cossos i ments, i farem brollar l’art en els espais vitals del dia a dia.

La creació artística ens dona l’oportunitat de trobar-nos, conèixer-nos i celebrar-nos.  L’art ens lliga a la vida, ens fa reflexionar, ens acompanya i ens renova. Educa amb l’Art és una formació per explorar sense límits, enriquir-nos personalment i professionalment a través de sessions pràctiques, dinàmiques i divertides.

El curs 2019-20, Crear per construir la vida, s’ha dissenyat amb l’objectiu de retornar l’art i la creació als espais quotidians de totes les persones. Imaginarem noves maneres de fer i trobarem espais de creació conjunta per ajudar-nos a crear una vida diversa, creativa i transformadora.

A partir de l'1 d'octubre us podeu inscriure a les sessions del 1er trimestre. 

 

*El títol Crear per construir la vida és a partir del títol del capítol 6 del llibre "Mulier me fecit" de Marián López F. Cao. Editorial Horas y Horas.