Responsabilitat Social Corporativa

Apropa Cultura també és una realitat gràcies a les aportacions de mecenes
que comparteixen la nostra visió. 

Sou una empresa amb sensibilitat social? Contacteu amb nosaltres i us explicarem les diferents vies de col·laboració i mecenatge.  

Actualment l'Obra Social "la Caixa" i la Fundació MRW donen suport al programa.

Obra Social "La Caixa"

L'Obra Social "la Caixa" desenvolupa programes socials, educatius i culturals amb vocació transformadora. La seva missió és contribuir al progrés de les persones i de la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables. 

Des de l'any 2013, l'Obra Social "la Caixa" col·labora amb el programa Apropa Cultura. Gràcies a la seva aportació el projecte va poder ampliar la seva programació a museus i centres culturals d'arreu de Catalunya. A més d'una aportació anual a l'estructura central d'Apropa Cultura, els diferents equipaments culturals CaixaForum i Cosmocaixa ofereixen la seva programació habitual a través de la plataforma per tal que persones en situació de vulnerabilitat puguin gaudir de l'art de manera accessible. 

 

 

 

Fundació MRW

La Fundació MRW recolza projectes que tenen com a objectiu ajudar a persones amb discapacitat i el seu entorn, promovent la seva integració. La seva missió és ajudar a les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la creació de projectes propis i la col·laboració amb altres entitats per tal de poder beneficiar a aquest col·lectiu. 

Des del 2017, la Fundació MRW dona suport al programa Apropa Cultura i, específicament, al desenvolupament d'activitats artístiques i participatives com Un matí d'orquestra a L'Auditori, adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i a persones amb malaltia d'Alzheimer. 

Vull ser part del projecte Apropa Cultura