• Entrada a CaixaForum Girona
Carrer dels Ciutadans, 19
17004
+34 972 48 39 78

Descripció

Està situat al barri històric de la ciutat, ocupa un edifici que constitueix un exemple emblemàtic de l´arquictectura civil catalana de l´época medieval. Conegut popurlarment com la Fontana D´Or, la seva estructura respon a un palau medieval amb elements tan característics com el porxo exterior amb arcs romànics  de mig punt,  les finestres trífores d´influència islàmica o el pati com a eix central que uneix la part romànica amb la Gòtica.

S´han incorporat obres originals del mateix periòde procedents d´altres edificis de la ciutat, com l´escut gòtic de l´entrada o el mural ceràmic de Rafael Masó. Desprès de diferents remodalacions, va acollir la seu social de Caixa de Girona el 1973,  i  finalment en el any 2011,  ja propietat de la Fundació Bancària “ la Caixa” passa a ser CaixaForum Girona.

Informació d'accessibilitat

Disposem d'1 cadira de rodes a disposició de l'ús del públic. Comptem amb rampes per accedir a totes les sales i equipacions,així com ascensors. Tenir cap barrera arquitectónica. No disposem d´aparcament.

Accessibilitat

  • Ascensors adaptats
  • Places disponibles per a cadires de rodes

Contacte Apropa de l'equipament

+34 972 48 39 78
Persona de contacte: