• Façana de CaixaForum Tarragona
5
Carrer Cristòfor Colom, 2
43001
+34 977 24 88 01

Descripció

CaixaForum Tarragona és un espai cultural obert a tots els ciutadans que ofereix una programació regular d’exposicions, conferències, debats, projeccions, activitats educatives i tallers. Es concep com un centre per a tots els públics que fomenta la integració, el diàleg, el coneixement i l’educació. 

El centre es troba a l’edifici d’estil neoclàssic dels anys cinquanta de l’arquitecte tarragoní Pujol i Sevil. Ubicat a la zona neuràlgica de la ciutat, entre la Rambla Nova i el Mercat Central, l’edifici es va concebre a l’inici com a biblioteca i sala d’exposicions i s’ha anat transformant a mesura que han evolucionat les necessitats socials i culturals dels ciutadans, fins que, el 2008, es va convertir en CaixaForum Tarragona. 

Informació d'accessibilitat

ACCESSIBLE PER A USUARIS AMB CADIRA DE RODES I PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA: Tots els espais són accessibles per a usuaris amb cadira de rodes i persones amb mobilitat reduïda. Disposem de lavabos adaptats a les plantes 0 i 1. L’Auditori disposa d’espais reservats. Cadira de rodes pròpia a disposició dels usuaris. Per poder-ne disposar només cal adreçar-se al punt d’informació del vestíbul de CaixaForum. L’accés a aquest servei està limitat a la disponibilitat de la cadira, i d’acord amb l’ordre de petició. ACCESSIBLE PER A PERSONES CEGUES O AMB DIFICULTATS VISUALS L’ascensor està equipat amb tecles en alfabet braille. Es permet l’entrada a gossos guia i gossos d’assistència. Es poden fer visites comentades a les exposicions per a persones amb dificultats visuals. Es requereix inscriure-s’hi prèviament trucant al 977 24 98 71 o a caixaforumtarragona@magmacultura.net ACCESSIBLE PER A PERSONES SORDES O AMB DIFICULTATS AUDITIVES Bucle inductiu a la recepció, per millorar l’audició a totes les persones que utilitzin pròtesis auditives (audiòfons, implant coclear). Organitzem visites comentades a les exposicions per a grups de persones sordes o amb dificultats auditives. Per fer-les cal inscriure-s’hi prèviament al telèfon 977 24 98 71 o a caixaforumtarragona@magmacultura.net

Accessibilitat

 • Ascensors adaptats
 • Bucle magnètic
 • Lavabos accessibles
 • Places disponibles per a cadires de rodes

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
9.00 - 14.00 - 16.00 - 19.00 h
+34 977 24 98 71
Persona de contacte: 
Direcció CaixaForum Tarragona caixaforumtrg@fundaciolacaixa.org
Front office CaixaForum Tarragona Caixaforum Tarragona caixaforumtarragona@magmacultura.net

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 30 març 2019
  CaixaForum Tarragona

  Un bosc a la paret

  Ha siguy un espectacle molt divertit
  Va ser molt divertida, als nens i nenes els hi va agradar molt, sobretot pel tema de la música.
  Meritxell
  Baldrich Pascual
  Llar Tramuntana / Centre La Mercè
  Infància i Joventut
 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 16 febrer 2019
  CaixaForum Tarragona

  Pell de llarinté, cua de tiré

  Genial!!!
  L'activitat va estar genial. Els nens van gaudir molt, la més petita te 5 anys va seguir perfectament tota l'obra. Vam riure tots. L'obra va durar uns tres quarts d'hora i ens va passar en un obrir i tancar d'ulls. Recomanació per altres centres, més que recomanada, no us la perdeu!!! Personalment si tingues oportunitat tornaria a veure-la. M'encantaria continua gaudint junt amb els nostres nens/es de les representacions que oferiu. El personal que es va anar atenent fins arriba a la sala molt agradables, sempre amb una rialla a la boca. Gràcies!!!
  Meritxell
  Baldrich Pascual
  Llar Tramuntana / Centre La Mercè
  Infància i Joventut