Registra't
 • Façana de CaixaForum Tarragona
4.8
Carrer Cristòfor Colom, 2
43001
+34 977 24 88 01

Descripció

CaixaForum Tarragona és un espai cultural obert a tots els ciutadans que ofereix una programació regular d’exposicions, conferències, debats, projeccions, activitats educatives i tallers. Es concep com un centre per a tots els públics que fomenta la integració, el diàleg, el coneixement i l’educació. 

El centre es troba a l’edifici d’estil neoclàssic dels anys cinquanta de l’arquitecte tarragoní Pujol i Sevil. Ubicat a la zona neuràlgica de la ciutat, entre la Rambla Nova i el Mercat Central, l’edifici es va concebre a l’inici com a biblioteca i sala d’exposicions i s’ha anat transformant a mesura que han evolucionat les necessitats socials i culturals dels ciutadans, fins que, el 2008, es va convertir en CaixaForum Tarragona. 

Informació d'accessibilitat

ACCESSIBLE PER A USUARIS AMB CADIRA DE RODES I PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA: Tots els espais són accessibles per a usuaris amb cadira de rodes i persones amb mobilitat reduïda. Disposem de lavabos adaptats a les plantes 0 i 1. L’Auditori disposa d’espais reservats. Cadira de rodes pròpia a disposició dels usuaris. Per poder-ne disposar només cal adreçar-se al punt d’informació del vestíbul de CaixaForum. L’accés a aquest servei està limitat a la disponibilitat de la cadira, i d’acord amb l’ordre de petició. ACCESSIBLE PER A PERSONES CEGUES O AMB DIFICULTATS VISUALS L’ascensor està equipat amb tecles en alfabet braille. Es permet l’entrada a gossos guia i gossos d’assistència. Es poden fer visites comentades a les exposicions per a persones amb dificultats visuals. Es requereix inscriure-s’hi prèviament trucant al 977 24 98 71 o a caixaforumtarragona@magmacultura.net ACCESSIBLE PER A PERSONES SORDES O AMB DIFICULTATS AUDITIVES Bucle inductiu a la recepció, per millorar l’audició a totes les persones que utilitzin pròtesis auditives (audiòfons, implant coclear). Organitzem visites comentades a les exposicions per a grups de persones sordes o amb dificultats auditives. Per fer-les cal inscriure-s’hi prèviament al telèfon 977 24 98 71 o a caixaforumtarragona@magmacultura.net

Accessibilitat

 • Ascensors adaptats
 • Bucle magnètic
 • Lavabos accessibles
 • Places disponibles per a cadires de rodes

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
9.00 - 14.00 - 16.00 - 19.00 h
+34 977 24 98 71
Persona de contacte: 
Direcció CaixaForum Tarragona caixaforumtrg@fundaciolacaixa.org

Valoracions

 • 4
  La teva valoració: 4
  dissabte, 1 febrer 2020
  CaixaForum Tarragona

  Bitàcola. Cançons i sons electrònics en un submarí

  Original i vibrant espectacle, molt recomanable
  El nostre grup de nens i nenes va gaurdir de l'espectacle. Als més petits els va costar una mica entendre l'argument. però es van deixar portar per la música electrònica, per les màgiques cançons i participant en les propostes dels músics. La posta en escena també ens va sorprendre positivament, sobretot els efectes luminics (lassers de colors,...). Molt interessant per coneixer instruments poc usuals com el theremin. Molt contents en general.
  Meritxell
  Baldrich Pascual
  Llar Tramuntana / Centre La Mercè
  Infància i Joventut
 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 30 març 2019
  CaixaForum Tarragona

  Un bosc a la paret

  Ha siguy un espectacle molt divertit
  Va ser molt divertida, als nens i nenes els hi va agradar molt, sobretot pel tema de la música.
  Meritxell
  Baldrich Pascual
  Llar Tramuntana / Centre La Mercè
  Infància i Joventut
 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 16 febrer 2019
  CaixaForum Tarragona

  Pell de llarinté, cua de tiré

  Genial!!!
  L'activitat va estar genial. Els nens van gaudir molt, la més petita te 5 anys va seguir perfectament tota l'obra. Vam riure tots. L'obra va durar uns tres quarts d'hora i ens va passar en un obrir i tancar d'ulls. Recomanació per altres centres, més que recomanada, no us la perdeu!!! Personalment si tingues oportunitat tornaria a veure-la. M'encantaria continua gaudint junt amb els nostres nens/es de les representacions que oferiu. El personal que es va anar atenent fins arriba a la sala molt agradables, sempre amb una rialla a la boca. Gràcies!!!
  Meritxell
  Baldrich Pascual
  Llar Tramuntana / Centre La Mercè
  Infància i Joventut