• Entrada al Castell de Montjuic
4.6956526086957

Descripció

El castell de Montjuïc, tal com ha arribat fins als nostres dies, és resultat en bona mesura de la reforma de l’enginyer militar Juan Martín Cermeño (1699/1700-1773), projectada el 1751 i executada entre 1753 i 1779. Aquesta millora, que tenia com a objectiu completar l'estructura defensiva de la fortalesa, va suposar l’enderrocament d'una part del vell castell, conservant les millores realitzades en època del virrei Velasco, a finals del s. XVII, i la materialització de noves edificacions sobre una planta trapezoïdal irregular adaptada a la topografia de la muntanya, amb quatre baluards als extrems, un fossat i un camí cobert perimetral.

Informació d'accessibilitat

Dues places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda. En cas de necessitar-les o requerir-ne més, informeu durant el procés de reserva. El paviment del recinte és irregular, amb presència de desnivells i escales. Si teniu problemes de mobilitat, informeu-vos durant el procés de reserva.

Com arribar

Es pot accedir al Castell en transport públic, caminant o en vehicle propi. Si escolliu l’opció d’arribar en vehicle privat, a prop del Castell trobareu un aparcament públic de gran capacitat.

Accessibilitat

 • Ascensors adaptats
 • Lavabos accessibles
 • Places d'aparcament adaptades
 • Places disponibles per a cadires de rodes
 • Transport públic adaptat proper

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
Dll - dv 9-14h
93 316 1033
Persona de contacte: 
Axel González agonzalezsant@bcn.cat
Reserves Castell de Montjuïc reservescastellmontjuic@bcn.cat

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita guiada al Castell

  Excel·lent la visita guiada.
  L'experiència ha estat molt enriquidora i ben valorada per totes les persones participants. La guia que ens ha acompanyat i fer les explicacions de la història del castell ha estat excel·lent, fent-nos aprendre molt i gaudir de l'experiència. Recomanem a altres grups fer aquesta visita.
 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita guiada al Castell

  entretinguda i emocionant
  Va ser ben valorada pel grup, ja que encara que el guia (Jordi) donava molts detalls històrics, ho feia de manera amena i que tothom podia seguir el fil. El recorregut per les diferents estances va fer que mantinguessin l'atenció durant tota l'activitat. molt recomenable per poder visitar llocs històrics.
 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita guiada al Castell

  Increïble, tothom encantat
  Una experiència molt recomanable. Es poden veure llocs inèdits i la guia amb molts coneixements i molt simpàtica.
 • 5
  La teva valoració: 5

  Visita guiada al Castell

  Molt bona visita!
  La sensibilitat i disposició de la persona que ens guiava va fer que la visita fos molt amena i enriquidora. Molt recomanable per conèixer la història d'un racó de la ciutat que ha esta escenari dels periodes més foscos de la nostra història. Aneu-hi!
 • 4
  La teva valoració: 4

  Visita guiada al Castell

  Fantàstic
  Didàctica i adequada. Sí, la recomenaríem pel dinamisme de l'explicació, les vistes de la ciutat i el coneixement de la història. Valorem haver pogut visitar la cela.