• Museu del Disseny Barcelona
4.5
Average: 4.5 (2 votes)
Pl. De les Glòries Catalanes 37-38
08018
+34 93 256 68 01

Descripció

El Museu del Disseny de Barcelona integra les col·leccions d’arts decoratives, ceràmica, disseny de producte, tèxtil, indumentària i arts gràfiques.

El Museu del Disseny de Barcelona és el museu de les arts de l’objecte i del disseny, producte de la integració de les col·leccions del Museu de les Arts Decoratives, el Museu de Ceràmica, el Museu Tèxtil i d’Indumentària i el Gabinet de les Arts Gràfiques de la ciutat.

El museu conserva un fons de més de 70.000 objectes que tradicionalment s’han classificat sota la denominació d’arts decoratives o arts aplicades i que abracen des del segle iv aC fins a l’actualitat, amb col·leccions úniques i de ressò internacional, com ara els teixits medievals, el vidre català esmaltat del segle xvi o la ceràmica de l’Alcora, entre d’altres.

Informació d'accessibilitat

Aparcaments Ona Glòries (c. de la Ciutat de Granada, 173-175) Centre Comercial Glòries (av. Diagonal, 208) Places d’aparcament públiques reservades per a persones amb mobilitat reduïda posseïdores de la targeta d’aparcament al carrer d’Àlaba, 158, i al carrer d’Àvila, 171.

Accessibilitat

  • Ascensors adaptats
  • Lavabos accessibles
  • Places disponibles per a cadires de rodes
  • Transport públic adaptat proper