• Exterior del museu
5
Average: 5 (1 vote)
Passeig de Santa Madrona, 16-22. Parc de Montjuïc
08038
+34 93 25 62 300

Descripció

El Museu Etnològic de Barcelona reivindica l'antropologia com a ciència indispensable per conèixer la societat actual.

El Museu Etnològic de Barcelona proposa, mitjançant la comparació, fer reflexionar els visitants sobre aquells aspectes de la vida humana que ens són diferents, exòtics -ja sigui per llunyania geogràfica, cultural o cronològica-, així com d’aquells que ens són familiars, normalment pel seu caràcter universal.

L’observació d’objectes que formaven part de la vida quotidiana de generacions passades ens fa pensar com ha canviat la manera d’adaptar-se a l’entorn i com la humanitat segueix cercant solucions a problemes universals com la gestió dels recursos, l’alimentació, el vestir o la vida domèstica. El projecte museològic ha estat dissenyat perquè els objectes exhibits siguin el punt de partida per arribar a significats; és una interpel·lació al visitant per convidar-lo a reflexionar sobre la seva quotidianitat i fer-li arribar els discursos antropològics que estan vinculats a les exposicions.

Informació d'accessibilitat

El Museu Etnològic de Cultures del Món ofereix espais i serveis adaptats, ajudes específiques i recursos tàctils per a les persones amb problemes auditius, visuals i motors: - Espais interiors sense barreres arquitectòniques. - Lavabos adaptats a cadires de rodes. - Disponibilitat de cadira de rodes. La seu del Museu Etnològic al parc de Montjuïc disposa d'una plaça de aparcament accessible.

Accessibilitat

  • Ascensors adaptats
  • Lavabos accessibles
  • Places d'aparcament adaptades