Descripció

La Sala Principal del Palau Sant Jordi és absolutament versàtil, adaptable a qualsevol tipus d'acte esportiu, cultural o lúdic.

Per les seves característiques, la Sala Principal del Palau Sant Jordi ha acollit concerts dels millors artistes nacionals i internacionals. És uns dels recintes que acull més espectacles esportius, des de partits de bàsquet fins a exhibicions de motocross, sense oblidar la instal·lació d'una piscina olímpica per a la celebració dels Campionats del Món de Natació de l'any 2003. 

Per la seva comoditat i gran aforament, així com els seus serveis, a la Sala Principal del Palau Sant Jordi s'hi celebren cada any un gran nombre de convencions i actes empresarials diversos.

Informació d'accessibilitat

•L'entorn del Palau Sant Jordi està dotat de places d’aparcament, degudament senyalitzades, properes als accessos principals. •El recinte està adaptat. Si accedeixes amb cadira de rodes hauràs de seure a la teva cadira de rodes als espais especialment habilitats per aquest col·lectiu. No es guarden cadires de rodes, ni es pot accedir a un seient de la grada si has vingut amb cadira de rodes.Quan arribis a les portes d’accés et rebrà personal de la instal·lació i t’acompanyarà fins a la zona especialment habilitada . En cas de no venir sol, només un acompanyant podrà seure al teu costat (sempre i quan el nombre de places per a cadires de roda no estigui cobert.) •Les zones dels espais habilitats per cadires de roda es troben a la quarta planta del Palau Sant Jordi, t'aconsellem que compris l'entrada més econòmica. (Plànol més abaix) •Si has patit un accident o per alguna altra raó la teva mobilitat es veu reduïda de forma imprevista temporalment, fes-nos-ho saber i t'ajudarem. •Conctata'ns abans de venir i respondre'm a les teves consultes al telèfon 934 262 089 o bé per email: palausantjordi[at]bsmsa[dot]cat

Accessibilitat

 • Ascensors adaptats
 • Places d'aparcament adaptades

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
09h -18 h
934262089
Persona de contacte: 
Teresa Sala tsala@bsmsa.cat
Mario Ferrer mferrerm@bsmsa.cat

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5
  divendres, 31 maig 2019
  Palau Sant Jordi

  OT 2018

  Fue una experiencia que disfrutaron mucho!!!
  Nuestros alumnos disfrutaron muchísimo desde el minuto 1. Además de que son muy Fans de OT 2018. Bailaron, rieron, cantaron...y la pasaron genial. Todo muy bien! Gracias!
  Susana
  Gómez
  Associació Arteterapia Artenea
  Discapacitat intel·lectual
 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 18 maig 2019
  Palau Sant Jordi

  PABLO ALBORÁN

  Experiència fantàstica!
  El grup va estar molt content durant tot el concert bi van aprofitar moltíssim de l'experiència.
  Mireia
  Álvarez Granado
  Residència Esclat Marina
  Discapacitat física
 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 18 maig 2019
  Palau Sant Jordi

  PABLO ALBORÁN

  Nit màgica
  Vam assistir un grup de 5 persones. Totes elles fans de Pablo Alborán. Que van sortir d' allà molt contentes amb l' actuació. La visibilitat essent en un lateral era Bona. Gràcies!
  Toni
  Gonzalez
  Taina
  Discapacitat intel·lectual
 • 5
  La teva valoració: 5
  divendres, 17 maig 2019
  Palau Sant Jordi

  BACKSTREET BOYS

  Experiencia increïble
  Va anar molt bé. Erem un grup de 7 persones que vam gaudir molt de l' espectacle. Fans des de joves del grup. La visibilitat fantàstica!!
  Toni
  Gonzalez
  Taina
  Discapacitat intel·lectual
 • 5
  La teva valoració: 5
  dijous, 25 abril 2019
  Palau Sant Jordi

  MARK KNOPFLER

  IMPRESSIONANT EL CONCERT DE MARK KNOPFLER A UN PALAU ENTREGAT
  Un grup del Servei d'Habitatge de la Fundació el Maresme vam tenir la immensa sort de gaudir del vibrant i impactant concert de Mark Knopfler al Palau de Sant Jordi. Ens va fascinar.
  Gabriel
  Cañete Villa
  SASVI
  Discapacitat intel·lectual