• Vistes del Park Güell
4.4999999
Carrer del Carmel, 23
08024
93 409 18 31

Descripció

Eusebi Güell, industrial i financer barceloní, va encarregar a Antoni Gaudí el projecte d’una zona residencial per a famílies benestants en un entorn saludable i amb vistes esplèndides del mar i de la ciutat de Barcelona.

A la urbanització es preveien seixanta parcel·les de forma triangular connectades amb una xarxa de camins, viaductes i escales que salvaven la complexa orografia del terreny.

Les condicions de construcció eren molt restrictives: les edificacions només es podien dedicar a usos residencials i com a màxim podien ocupar una sisena part de la parcel·la. Güell volia recrear els selectius condominis britànics i, per això, el va anomenar Park Güell, en anglès.

Les obres van començar l’any 1900 però, les estrictes condicions d’adquisició i arranjament de les parcel·les i la manca d’un transport adequat, van fer inviable el projecte i l’any 1914 les obres es van paralitzar.

En morir Eusebi Güell, els hereus van vendre el parc a l’Ajuntament de Barcelona i  l’any 1926 es va obrir com a parc públic.

L’any 1984 va ser declarat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO com a símbol de l’arquitectura modernista.

Actualment i des de l’1 de juliol de 2020, el control d’accés es fa a tot el parc sumant un total de 12 hectàrees. Aquesta regulació actual respon a l’objectiu de controlar l’accés per tal d’evitar la massificació i les aglomeracions, garantint-ne la seguretat, així com el bon ús i conservació.

El Park Güell disposa de tres certificacions que posen de manifest que compleix amb totes les mesures de seguretat preventives establertes per evitar la possible propagació de la Covid-19: la certificació Global Safe Site i els segells Safe Tourism Certified i Safe Travels.​

Per obtenir més informació, es pot consultar la pàgina web: https://parkguell.barcelona/ca/mesures-de-seguretat

Serveis

Tots els lavabos són accesibles.

Punt de restauració i de venda llibreria Laie. 

Zona d'aparcament exclusiva per a autocars.

Podeu consultar el mapa de serveis al web

https://parkguell.barcelona/ca/planifica-la-teva-visita/planols-serveis

Informació d'accessibilitat

Les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats degut a les característiques arquitectòniques del Park, amb camins irregulars i rampes de forta inclinació. No obstant, us proposem dos recorreguts per a visitants amb mobilitat reduïda a través dels principals punts d’interès per fer al vostre aire i en l’ordre que desitgeu. • Recorregut arquitectònic: on podreu veure els espais més emblemàtics del Park Güell. El temps aproximat de recorregut és de 50 minuts. • Recorregut d'altres espais visitables: al voltant del viaducte de Dalt fins a la Casa Trias. El temps aproximat de recorregut és de 20 minuts Disposem de dues cadires de rodes a la vostra disposició sota demanda prèvia. El Park Güell disposa d'una zona d'aparcament amb tres places reservades per a persones amb diversitat funcional i vehicle acreditat. Podeu ampliar informació al següent enllaç https://parkguell.barcelona/ca/accessibilitat

Com arribar

Us recomanem iniciar la visita al Park Güell per l’entrada situada a la carretera del Carmel, 23. Podeu consultar el millor itinerari per arribar a través de la pàgina web de Transports Metropolitans de Barcelona https://www.tmb.cat/ca/barcelona/vull-anar o bé, a través de com arribar.

Accessibilitat

 • Lavabos accessibles
 • Places disponibles per a cadires de rodes

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De dilluns a divendres de 8h a 18h
+34 934091830
Persona de contacte: 
Servei d'Atenció a Visitants Park Güell parkguell@bsmsa.cat

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 25 setembre 2021
  Park Güell

  Entrada al Park Güell

  Una experiència molt interessant i bonica
  L'activitat va anar molt bé. Vam poder gaudir d'un bonic dia, un parc amb una arquitectura impressionant i un clima grupal molt enriquidor.
  CECAS
  CULTURA
  Centre Català de Solidaritat - CECAS - Caritas
  Addiccions
 • 5
  La teva valoració: 5
  dissabte, 31 juliol 2021
  Park Güell

  Entrada al Park Güell

  Molt agradable
  Ha sido muy agradable la salida con las familias, todas llevaban coches de bebés. El personal ha sido muy atento, y las instalaciones están muy bien.
  Elvira
  Méndez
  Associació Salut i Família
  Dones
 • 4
  La teva valoració: 4
  Park Güell

  Entrada al Park Güell

  Una bona experiencia
  Una activitat molt interessant per tal de conèixer un dels llocs emblemàtics de Barcelona
  Josu
  Nieto
  Centre Residencial d'Acció Educativa CRAE Kairós
  Infància i Joventut
 • 5
  La teva valoració: 5
  dimarts, 27 juliol 2021
  Park Güell

  Entrada al Park Güell

  inoblidable
  Hem estat molt a gust visitant tot el parc. Malgrat la calor hem trobat zones d'ombra per descansar. Hem pogut gaudir de bones vistes i el personal ha estat molt atent.
  Maria del Mar
  Valls Botet
  Impulsem
  Migració i Persones refugiades
 • 5
  La teva valoració: 5
  dimarts, 13 juliol 2021
  Park Güell

  Entrada al Park Güell

  Personal molt amable
  L'activitat molt adequada per a un grup de 11 i 12 anys d'edat
  Irene
  Vilardebò
  Casal Infantil Municipal el Vaixell
  Infància i Joventut