• Sala del Teatre Municipal Àngel Guimerà
4.4545454545455

Descripció

El Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell és un equipament municipal concebut per donar cabuda a la representació de tot tipus d’arts escèniques, com teatre, dansa i música. Així mateix, s’hi desenvolupen altres activitats de caràcter cultural i social lligades a entitats de la vila.

Des de ja fa uns anys, la Regidoria de Cultura aposta per una programacióestable de caire professional, on es barregen obres destinades a públics adultsamb espectacles de caire familiar, amb la finalitat de fer arribar les arts escèniquesde primer ordre a tants ciutadans com sigui possible.

El Teatre Municipal Àngel Guimerà va ser inaugurat el setembre de 2009, després d’una llarga remodelació de l’antic teatre de La Lira Vendrellenca. Actualment, compta amb un aforament de 415 places, dins d’un recinte modern dotat dels avenços tècnics dels espais escènics del segle XXI.

Valoracions

 • 3
  La teva valoració: 3

  Vaselina

  bastant agradable
  Hi va estar molt adequada l'activitat i els usuaris van gaudir de la comèdia. Recomanem Vaselina ja que tracten temes culturals i socials molt de l'actualitat.
 • 4
  La teva valoració: 4

  La Tendresa

  Teatre com a teràpia del riure! Gràcies!
  Una experiència molt agradable i distesa que va permetre deixar-se anar des del llenguatge del riure . Molt recomenable riure en comunitat. Gràcies per l'oportunitat!
 • 4
  La teva valoració: 4

  El Futur

  Se les hizo un poco larga, porque era drama
  LA actividad era adecuada, però al ser una obra dramàtica a las persones que fueron se les hizo un poco larga. Hizo un´timepo muy malo y hubo alguna baja.
 • 4
  La teva valoració: 4
  diumenge, 5 maig 2019
  Teatre Àngel Guimerà

  El secret de la Lloll

  Ens hem divertit i hem rigut!
  L'activitat es adequada per la variació que l'actriu mostra en el seu espectacle: part expressada, part cantada-musicada,...molt versàtil pels diferents públics!. Es adequada per les persones que poden seguir un diàleg i trobar comprensió en el que l'actriu està expressant
  Àngels
  Garreta Garriga
  Fundació Santa Teresa
  Discapacitat intel·lectual
 • 5
  La teva valoració: 5
  divendres, 5 abril 2019
  Teatre Àngel Guimerà

  #quenonosfrunjanlafiesta1

  Molt divertit!!
  Desde el SRC El Vendrell es va ajuntar un grup de 15 persones. El fet d'anar tots junts i poder disfrutar d'un espectacle còmic ens va fer gaudir d'n moment molt especial
  Vanessa
  Punset
  Centre de dia El Vendrell
  Salut mental