4.5
Plaça de l'Estació 4
08860
+34 936651150 Ext 1380

Descripció

Inaugurat el 15 de novembre del 2009, l’equipament no només recupera un teatre per a Castelldefels sinó que ofereix espais d’assaig i formació per a les entitats, associacions i grups locals.El Teatre Plaza té dos espais diferenciats: un espai de representació i un espai de formació i assaig.

Les línies bàsiques d’actuació del teatre Plaza són esdevenir un espai central en la formació, la creació i la difusió de les arts escèniques, tant de caràcter professional com amateur. Actuar des de la pràctica dels valors de la transparència, la legalitat, la professionalitat, la qualitat del servei a la ciutadania, l’excel·lència en el desenvolupament professional, la participació de les entitats vinculades al món de la cultura, l’ús eficient dels recursos i la potenciació de la cultura catalana.

Accessibilitat

 • Lavabos accessibles
 • Places disponibles per a cadires de rodes

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5
  divendres, 17 maig 2019
  Teatre Plaza Castelldefels

  Si no te hubiese conocido

  La experiencia ha sido muy motivadora para nuestro grupo.
  La actividad va ser muy adecuada para nuestro grupo. El hecho de salir para distraernos un rato, ir al teatro que es "hacer cultura", estar juntos en un entorno diferente que no recuerde los dolores y las molestias ha sido de un gran valor. En nuestro caso podemos decir que ha sido muy adecuado en términos de equipamiento y lo recomendamos a otras entidades que deseen asistir.
  Nora
  Spinedi Capria
  AASAF - Asociación de Afectados de Stréss, Ansiedad y Fibromialgia de Castelldefels
  Malalties cròniques
 • 5
  La teva valoració: 5
  diumenge, 24 març 2019
  Teatre Plaza Castelldefels

  El Fantasma de Canterville

  Una interpretación maravillosa y un lujo verlos actuar.
  La actividad era apta para todos los públicos. El grupo de mujeres al que se dirige la actividad se lo pasó genial, disfrutaron muchísimo de las interpretaciones de cada uno de los actores, tanto que se hizo corta. Recomiendo la obra y el teatro de Castelldefels a cualquier persona que quiera disfrutar y pasárselo bien.
  Carmen
  Méndez
  Fundació Secretariat Gitano
  Dona
 • 4
  La teva valoració: 4
  divendres, 1 març 2019
  Teatre Plaza Castelldefels

  La importància de ser Frank (d’Òscar Wilde)

  Molt recomanble. Va agradar a totom
  Va anar molt bé. La recomanem molt doncs és una obra amb sentit i a la vegada molt distreta. Per aquesta raó ha perdurat en el temps. lMolt recomenable per a tots els col.lectius.
  Isabel
  Gimeno I Campderrós
  Empresa Inserció Solidança Treball
  Pobresa
 • 4
  La teva valoració: 4
  dissabte, 9 febrer 2019
  Teatre Plaza Castelldefels

  Adéu Peter Pan

  Molt positiva
  Varen anar en transport public i el teatre està just al costat de l'estacio. L'obra va estar entrentinguda i les noies van gaudir, lis va agradar.
  Josu
  Nieto
  CRAE Kairós
  Infància i Joventut