• Museu de Ciències Naturals
 • Museu de Ciències Naturals
4.4716978301887

Descripció

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona és una institució amb més de 130 anys d’història que conserva un patrimoni de més de tres milions d’exemplars en els àmbits de la mineralogia, la petrologia, la paleontologia, la zoologia i la botànica.

Aquest valuós fons  s’ha anat enriquint any rere any amb espècimens obtinguts gràcies a donacions particulars, a convenis amb el Parc Zoològic i els parcs naturals de Catalunya, i també per la pròpia recerca del Museu.

Informació d'accessibilitat

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona al Parc del Fòrum, disposa de mesures generals d’accessibilitat a l’equipament que atenen les necessitats globals dels diferents col·lectius. Es té la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages i la Fundació per al Desenvolupament Comunitari. El museu ofereix visites guiades adaptades per a persones amb discapacitat visual i intel·lectual que es programen segons la demanda d’aquests col·lectius. Actualment, el museu treballa en la implementació de nous projectes, entre els quals destaca l’ampliació de visites guiades per a persones amb trastorns de salut mental, així com malalts d’Alzheimer. També es du a terme formació específica del personal d’atenció al públic i educadors.

Accessibilitat

 • Ascensors adaptats
 • Lavabos accessibles
 • Places d'aparcament adaptades
 • Places disponibles per a cadires de rodes
 • Transport públic adaptat proper

Valoracions

 • 4
  La teva valoració: 4
  dimecres, 22 setembre 2021
  Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  Mirades creuades?

  formativa i divertida
  Sortida recomanable per fer en petit grup i que pot ser el punt de partida de la classificació dels éssers vius o relacionar-la amb els diferents tipus d’alimentació i les xarxes tròfiques. La dinàmica del taller va ser molt adequada pels alumnes i els monitors es van adaptar molt bé al perfil de l’alumnat.
  Marta
  Jori Massanas
  Centre de Joves i Adults
  Exclusió social
 • 5
  La teva valoració: 5
  divendres, 6 agost 2021
  Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  Visita lliure a Planeta Vida

  Visita interesante e instructiva
  Realizamos una visita profesionales y usuarios del servicio de rehabilitación comunitaria de Gracia, la visita ha sido muy interesante y el personal amable y disponible. Las instalaciones dedicadas a planetas y estrellas y la sección dedicada a los animales han sido de especiales interés para el grupo, han podido disfrutar de la visita tanto los usuarios con muchos conocimientos científicos como personas que nunca habían estado en un museo de la ciencia. Las instalaciones y el espacio en general están muy bien cuidados y están pensados para que se puedan usar de forma no discriminatoria porque son accesibles, las informaciones proporcionadas se adaptan a varios tipos de visitantes
  Rubén
  Fernández González
  SRC Gràcia (Servei de Rehabilitació Comunitària)
  Salut mental
 • 5
  La teva valoració: 5
  dijous, 8 juliol 2021
  Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  Visita lliure a Planeta Vida

  Un matí entretingut
  Segona vegada que anem al museu i tots els nostres residents surten encantats. Molt intuïtiu i curiós, recomanable al 100%.
  Juan Manuel
  Fabeiro
  Centre d'Acolliment Residencial Can Planas
  Sense llar
 • 4
  La teva valoració: 4
  dimarts, 21 juliol 2020
  Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  Visita lliure a Planeta Vida

  Molt interesant i agradable
  L'activitat va esser molt adecuada per al grup de noies tot i que fossin nomes 2 noies, ho van gaudir i els hi va interesar. La recomanaria per a grups petits.
  Josu
  Nieto
  Centre Residencial d'Acció Educativa CRAE Kairós
  Infància i Joventut
 • 5
  La teva valoració: 5
  dijous, 3 juny 2021
  Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  Visita lliure a Planeta Vida

  Valoració molt positiva, el grup va gaudir molt.
  Totes i tots els participant van tornar molt satisfeta de l'experiència cultural oferida.
  Mireia
  Álvarez Granado
  CAE Esclat Marina
  Discapacitat física