Descripció

L’exposició estable del Centre Krekovic inclou dos àmbits:

Una selecció del fons pictòric de l’artista Kristian Krekovic. Nascut l’any 1901 a Koprivna, actual Bòsnia i Hercegovina, va viure al Perú entre 1951 i 1960. L’any 1960 s’instal·là a Mallorca, on va morir el 1985. Un any després, el seu llegat passà a ser de titularitat pública, primer del Govern balear i, des de 1995, del Consell de Mallorca. Gran part de la seva obra està dedicada a les cultures preincaiques i a l’imperi inca, però també s’interessà per documentar la cultura tradicional d’aquell país a través de retrats inspirats en models i escenes reals.

Una exposició d’obres de pintors estrangers del fons d’art del Consell de Mallorca, amb la que s’ha iniciat un camí, encara poc explorat, d’adquisició, recerca, documentació i difusió sobre les aportacions dels nombrosos artistes estrangers establerts a l’illa des de l’inici del segle xx. Es mostren obres dels argentins Tito Cittadini i Roberto Ramaugé, deixebles d’Anglada Camarasa, o d’artistes del nucli de Deià com George Sheridan o Mati Klarwein, entre d’altres.

Periòdicament, es duen a terme exposicions temporals.

Informació d'accessibilitat

Accessos per a persones amb mobilitat reduïda, el museu està tot a nivell de planta baixa i disposa banys adaptats i rampes dissenyades per al seu ús.

Accessibilitat

 • Lavabos accessibles

Contacte Apropa de l'equipament

971 21 96 06
Persona de contacte: 
Maria del Mar Gaita Socias mmgaita@conselldemallorca.net

Valoracions

 • 5
  La teva valoració: 5
  dimarts, 8 juny 2021
  Museu Krekovic

  Paisatges

  Experiència de reflexió molt enriquidora
  L'activitat va tenir una durada adequada i se va adaptar a les necessitats de suport de les persones. Na Maria del Mar va seguir un bon ritme per entendre les seves explicacions i va ser flexible amb les demandes dels visitants.
  Marga
  Salvá Salamanca
  Servei d'ocupació
  Discapacitat intel·lectual
 • 5
  La teva valoració: 5
  dijous, 3 juny 2021
  Museu Krekovic

  Paisatges

  Molt enriquidora
  L'activitat va ser molt entretinguda, perfecte pel grup d'autogestors de la nostra entitat. La recomanam molt perquè va ser molt dinàmica i es va afavorir molt la participació de les persones usuàries.
  Maria
  Nicolau
  Autogestors de Coordinadora
  Discapacitat física