Registra't
  • Activitats familiars al Museu Etnològic i de Cultures del Món
Sol·licitud
24/09/2020 al 26/09/2020
dijous, dissabte
Sessions
tarda
Durada: 
30 minuts
A partir de 1 €

Descripció

No hi ha cap cultura que no tingui els seus propis relats. Producte de la creativitat humana el contes són creacions destinades a comprendre el món que ens envolta i poden contenir respostes per enfrontar-nos als fets i problemes de la vida quotidiana. Tenen moltes funcions juntes: divertir, distreure, permet identificar-nos amb els protagonistes i explicar normes i valors de la cultura.

EL COS GUARNIT. Contes americans
Al llarg dels temps totes les cultures del món han fet servir guarniments corporals com collarets, arracades, vestits i barrets amb  tota mena de decoracions, amb la finalitat de distingir-se. Inspirant-nos en les peces exposades a l’àmbit d’Amèrica del museu, descobrirem aquesta riquesa cultural tot escoltant històries sobre els antics maies i els asteques.  Amb Martha Escudero
Dijous 24 setembre de 2020.  HORARI:  a les 17 h i a les 18 h (2 sessions de 30 min de durada cada una). Després de cada sessió el públic podrà visitar l’àmbit d’Oceania situat a la 2a planta del museu.Edat: a partir de 4 anys. Gratuïta amb motiu de les festes de la Mercè.

DE TRAMES I TRAMPES. Contes d’Austràlia
Els pobles d’Oceania han estat tradicionalment caçadors i recol·lectors.  El coneixement de l’entorn natural, els animals i plantes, com també les bones relacions en el grup han estat cabdals per a la supervivència. La música i els contes són transmissors essencials de la seva cultura. El relat sobre l’origen d’un instrument musical, el didgeridoo, del poble tjapukai d’Austràlia ens submergirà en els mons possibles dels paisatges australians. Amb Ferran Martín.
Dissabte 26 de setembre de  2020. HORARI:  a les 17 h i a les 18 h (2 sessions de 30 min de durada cada una). Després de cada sessió el públic podrà visitar l’àmbit d’Oceania situat a la 1a. planta del museu.Edat: a partir de 4 anys. Gratuïta amb motiu de les festes de la Mercè.

o   Màxim 6 persones.
o   Màxim 3 cadires de rodes

Aforament limitat. És imprescindible la reserva prèvia a reservesmeb o al tel. 93 256 23 00. 

Més informació de l'horari: 
Consulteu l'horari i el lloc de cada una de les sessions familiars, al tel. 93 256 23 00
Familiar
Infantil

Equipament

Carrer de Montcada, 12-14
08003
Barcelona
Espai: 
Museu de les Cultures del Món

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
de dilluns a dissabte, de 9h a 19h; diumenges de 9h a 20h
+34 93 25 62 300
Persona de contacte: 
Equip de Reserves i Atenció al Públic Museu Etnològic i de Cultures del Món reservesmeb@bcn.cat

Sessions

dijous
24
setembre
Hora
17:00
Espai
Museu de les Cultures del Món
dissabte
26
setembre
Hora
17:00
Espai
Museu de les Cultures del Món