Exhaurit
25/04/2019
dijous
Sessions
matí
Durada: 
50 minuts
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

Des de l’Institut del Teatre de Barcelona, i a partir de projectes que neixen de pràctiques de creació dels alumnes que cursen els estudis de dansa contemporània, arriba aquest espectacle, pensat per a la mirada d’infants i joves.

La proposta Ara dansa! obre les portes a un viatge per gaudir de les tendències més noves i modernes en la disciplina de la dansa contemporània, combinades amb ritmes i formes d’expressió diferents com la dansa urbana o el hip-hop.

Els ballarins i les ballarines formen part de la fornada d’artistes del darrer curs dels Estudis Superiors de Dansa. Aquests joves intèrprets ens mostren, en aquesta ocasió, les seves creacions.

Tot es posa en joc a l’escenari, des de la tècnica i el rigor en la disciplina fins a les idees que es volen transmetre i les coreografies que serviran per desplegar-les i dibuixar-les, a través d’un repertori molt divers, que demostra que la dansa contemporània viu un moment creatiu apassionant, amb una redefinició constant dels seus codis expressius i un enriquidor apropament a altres llenguatges artístics.

Espectacle programat en el marc del Dia Internacional de la dansa.

Infantil

Equipament

Rambla Egara, 340
08221
Terrassa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85
Persona de contacte: 

Sessions passades

dijous
25
abril
Hora
10:30
Sessió escolar
Espai
Auditori - Centre Cultural Terrassa

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes