• Beatriz Ferreyra
Sol·licitud
03/11/2021
dimecres
Sessions
nit
Durada: 
70 min
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

La compositora d'origen argentí Beatriz Ferreyra (Còrdova, 1937), establerta des de fa anys a França, figura capital en la història de la música electroacústica, proposa un repàs a la seva obra a través d'un concert en el qual espacialitzarà en directe, mitjançant una orquestra d'altaveus especialment constituïda per a l'ocasió, una selecció del seu dilatat catàleg d'obres fixades en suport.

Des de 1970 es considera compositora independent, estant adscrita a partir de 1975 al Col·legi de Compositors del Grup de Músiques Experimentals de Bourges (1975). Ha rebut encàrrecs del GRM (1967-70), del GMEB (des del 1971). Les seves obres, essencialment acusmàtiques, neixen de sensacions, percepcions, sentiments i d'una visió personal que ella tradueix en so. Compon també per a films, ballet, espectacles, i s'ha interessat en la recerca i realització d'obres aplicades a la musicoteràpia (1973-77).

Podeu trobar aquí el seu canal de Spotify.

  • Si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.
Sensorial
Adults
Joves
Ambient fosc
Sense entreacte

Equipament

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Contacte Apropa de l'equipament

971 219 700
Persona de contacte: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions

dimecres
03
novembre
Hora
20:00
Espai
Sala Petita

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes