Sol·licitud
22/05/2021 al 23/05/2021
dissabte, diumenge
Sessions
nit, tarda
Durada: 
120 minuts
A partir de 3 €

Descripció

Sammy Taylor, directora de Performing Arts, torna a portar una nova adaptació a l'escenari, de la pel·lícula Moulin Rouge, de Baz Luhrmann protagonitzada per Nicole Kidman i Ewan McGregor.
Cancán Rouge, és un musical de jukebox replet de mashups que et faran saltar de la butaca per a ballar, amb la producció musical de Marcelo Andino, adaptació i direcció musical de Pau Rubio i les espectaculars coreografies de Núria Querol.

Descripció: En una època de decadència a París, la joventut lluita pels seus ideals intentant tirar endavant i fer reals els seus somnis. En el Moulin Rouge, un bordell per a l'alta societat, les cortesanes ofereixen cada nit el seu espectacle amb l'anhel de tenir algun dia una vida millor.

Marie, la Madame del bordell, aconsegueix convèncer un ric duc perquè inverteixi en el Moulin Rouge i el converteixi en un teatre, amb la finalitat que tots els seus integrants tinguin l'oportunitat de ser veritables actors. Però entre aquests fills de la nit la bondat i l'esperança es veuen constantment amenaçades per la maldat i la luxúria. Setini, la cortesana més famosa del Moulin Rouge serà l'encarregada de convèncer el duc que això és possible, però al llarg del procés haurà de decidir entre lluitar pels seus propis somnis o per un amor veritable. Tu què triaries?
Amb un espectacular vestuari i posada en escena ... Serà espectacular, espectacular!

Una aposta segura
Adults
Familiar
Joves
Sense entreacte

Equipament

Plaça de l'Estació 4
08860
Castelldefels

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De dilluns a divendres de 10h a 14h
+34 93 665 11 50 extensió 1370
Persona de contacte: 

Sessions

dissabte
22
maig
Hora
20:00
Espai
Sala Teatre Plaza
diumenge
23
maig
Hora
19:00
Espai
Sala Teatre Plaza