Registra't
Sol·licitud
27/02/2019
dimecres
Sessions
matí
Durada: 
50 minuts
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

De la mà de Pep López ens arriba aquest espectacle.  És un recull dels contes i històries que l’artista ha anat desplegant en totes les seves produccions, però en format més íntim, càlid i pròxim per als infants.

Mitjançant el suport d’il·lustracions i làmines, en Pep va explicant les diverses històries, amb una comunicació fàcil i senzilla per al públic petit i a través de la música i les cançons. Us convidem a gaudir d’un viatge màgic, ple d’humor, en el qual s’entrellacen els contes tradicionals i d’autor.

La cançó serà l'eina principal de l'espectacle i el que es pretén és la participació de tots els nens i nenes assistents, escoltar i cantar en un ambient relaxat, divertit i atractiu, amb música en directe i amb un recolzament visual engrescador.

En Pep López vol potenciar el treball de valors i els transmet de forma oberta i reflexiva. El seu espectacle acull la diversitat i vol afavorir la integració, motivant actituds d'acostament a través de la cançó, la imatge, la llengua i la seva cultura.

Infantil

Equipament

Rambla Egara, 340
08221
Terrassa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sessions passades

dimecres
27
febrer
Hora
9:45
Espai
Sala d'actes - Centre Cultural Terrassa

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes