• La Contínua
Sol·licitud
19/11/2021 al 21/11/2021
divendres, dissabte, diumenge
Sessions
nit, tarda
Durada: 
60 min
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

Revisitar un espectacle de fa 18 anys m’obliga a repensar qui sóc avui. Com a cos compromès amb l’escena, reapropiar-me de la peça La Contínua em porta a plantejar-me què passa quan el temps passa: què em passa a mi, què li passa a qui se’m creua i què li ocorre a les nostres intimitats. En aquest punt les autonomies necessiten companyia. La transformació d’un solo en una peça col·lectiva ens ha portat a un diàleg entorn de la intimitat.

Agenciant-nos del punt de partida hem apagat les ressonàncies per oferir una transformació enriquida amb nous punts de vista i noves maneres d'estar i comprendre. Aquest diàleg passat-present, revisa, explora les adherències i es manté en l’esperit de la fragmentació; comparteix petits actes revolucionaris per agitar l’atenció, per acceptar que la propera passa o decisió és sempre una elecció que pot sorprendre, virar, improvisar o canviar el camí establert. El joc de les expectatives és la garantia de la sorpresa.

Una coproducció del Teatre Principal de Palma i cia. Mariantònia Oliver. Companyia resident a EiMa creació (Maria de la Salut, Mallorca), L’animal a l’esquena (Celrà, Girona) i Azala (Àlaba, País Basc)

  • Si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.
Molt visual
Una aposta segura
Adults
Joves
Tots els públics
Sense entreacte

Equipament

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Contacte Apropa de l'equipament

971 219 700
Persona de contacte: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions

divendres
19
novembre
Hora
20:00
Espai
Sala Petita

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes
dissabte
20
novembre
Hora
18:00
Espai
Sala Petita

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes
diumenge
21
novembre
Hora
18:00
Espai
Sala Petita

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes