Exhaurit
23/12/2018
diumenge
Sessions
tarda
Durada: 
1 h
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

Amb aquest concert que avui us oferim volem celebrar que fa 25 anys que cantem junts i que durant aquest temps hem anat construint un petit projecte musical amb vocació de ser d’àmbit comarcal en el qual ja han participat més d’un centenar de persones. Algunes hi som des del primer dia i d’altres s’hi han anat incorporant o hi han estat només de passada. Totes, junt amb el seu inseparable company de viatge el Cor Bitxac de St. Pere de Ribes, han contribuït a fer-lo possible amb la seva dedicació, esforç i compromís.

 

 

El cor Isquione, com gairebé tots els cors, és el fruit de la trobada casual de persones atretes pel gust de la música i del cant. Persones que procedeixen de sensibilitats diverses, de mons professionals i personals també molt diferents i que aporten al conjunt una riquesa humana enorme. Més enllà de les partitures i les hores d’assaig, en aquests 25 anys hem compartit discretament tot allò que forma part de les nostres vides privades i que contribueix a crear lligams difícils de desfer. Això també el fa especialment valuós i interessant.

 

 

Vespres d’Arnadí és un dels regals més preuats del nostre aniversari. Per segona vegada tenim l’oportunitat de gaudir treballant amb aquesta formació de reconeguda trajectòria en el camp de la interpretació de la música antiga.

 

 

El concert s’emmarca en el programa de SUPORT A LA CREACIÓ, SINGULART.

Adults

Equipament

Carrer Olesa de Bonesvalls, s/n
08800
Vilanova i la Geltrú

Sessions passades

diumenge
23
desembre
Hora
19:00
Espai
Sala Gran - Auditori Eduard Toldrà

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes