Sol·licitud
02/03/2020
dilluns
Sessions
tarda
Durada: 
1h
Bucle magnètic
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

Vine al Liceu a gaudir del diàleg entre Jordi Savall i Òscar Camps.

L’òpera de Jonathan Dove El monstre al laberint que podrem veure properament al Liceu sota la direcció escènica de Paco Azorín, parteix d’un mite clàssic –Teseu i el Minotaure- per convidar-nos a reflexionar sobre la realitat de les persones migrades i refugiades.

El monstre al laberint és una òpera participativa on a cada funció uns 250 joves de diferents instituts i centres educatius, comparteixen escenari amb professionals de la música i les arts escèniques. 

És en aquest context que el Gran Teatre del Liceu organitza un diàleg entre Jordi Savall i Òscar Camps. Jordi Savall, ambaixador de la Unió Europea pel diàleg intercultural el 2008 i Artista per la Pau escollit per la UNESCO, ha impulsat el projecte social Orpheus XXI adreçat a joves músics immigrants i refugiats. La música com a oportunitat i com a eina de diàleg intercultural.

Per la seva banda, Òscar Camps, fundador i director de l’ONG Pro Activa Open Arms, dedica la seva tasca professional a protegir i a ajudar persones que travessen el Mediterrani per arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, de persecució o de pobresa.

Experiències per donar visibilitat a una realitat, el desplaçament forçat de les persones, que segueix creixent cada dia a tot el món.

Adults
Joves
Espectacle no numerat
Sense entreacte

Equipament

La Rambla, 51-59
08002
Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

+34 93 485 99 29
Persona de contacte: 

Sessions passades

dilluns
02
març
Hora
18:00
Espai
Foyer del Gran Teatre del Liceu

Accessibilitat

  • Bucle magnètic
  • Places disponibles per a cadires de rodes