Reserva directa
31/03/2019
diumenge
Sessions
tarda
Durada: 
70 min
A partir de 3 €

Descripció

Creació, direcció, lletra i música: Xiula. Músics i educadors: Rikki Arjuna, veu i guitarres; Jan Garrido, veu i guitarres; Adrià Heredia, baix i veus; Marc Soto, percussió, bateria i veus. Disseny artístic: Xavi Oribe.  Projeccions:Xavi Serrahima. 

Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu que us pentinarà les xacres 

Els quatre músics de Xiula, després de viatjar tant pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà, on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que creiem més necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins.

L’espectacle és un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Familiar

Equipament

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
9 h a 14 h
+34 938 03 19 50
Persona de contacte: 
Francesc Rosell Farré rossellf@aj-igualada.net

Sessions passades

diumenge
31
març
Hora
18:00
Espai
Teatre Municipal Ateneu Igualada