• So lazy. Elogi del malbaratament
Sol·licitud
27/11/2020 al 18/04/2021
dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres
Sessions
matí, tarda
Durada: 
60 min
Places per a grups
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

“So lazy. Elogi del malbaratament” parteix de la noció de consum de George Bataille, en la qual sosté que l’economia no es basa en la producció i el consum sinó en la despesa com a malbaratament. Acceptar el malbaratament com una cosa necessària i plantejar un ús del temps divers comporta una disminució de la feina i articula una manera alternativa de vida en comú, en la qual la mandra es posa en valor.

Plantejant una ficció que anhela malgastar el temps en lloc de fer-lo servir de manera productiva i destruir la riquesa abans d’acumular-la, l’exposició proposa una crítica a la hiperactivitat contemporània i introdueix l’esperança d’una redistribució de recursos i de temps capaç de repensar allò comú. Per fer-ho, la mostra aplega un conjunt d’obres –des de pintura fins a fotografia, instal·lació, vídeo o escultura– d’artistes como Priscila Fernandes, Ángela Ferreira, Alberto Gil Casedas, Sharon Lockhardt, Agnes Martin, Aernout Mik, Agustín Parejo School o Xavier Ribas, entre d’altres.

Comissariada per Beatriz Escudero i Francesco Giaveri, l’exposició s’emmarca en el programa Convocatòria de comissariat, i proposa una aproximació tant irònica com utòpica a la noció de consum.

 

Mínim de places del grup: 
7
Màxim de places del grup: 
10
Més informació de l'horari: 
VISITES GUIADES adaptades a tots els col·lectius. Feu la sol·licitud i us oferiran la millor proposta de visita, així com el dia que s’ajusti millor a les vostres necessitats. NO apta per a menors de 12 anys.
Molt visual
Una aposta segura
Adults
Joves
Espectacle a peu dret

Equipament

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038
Barcelona
Espai: 
CaixaForum Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

+34 934 76 86 00
Persona de contacte: 
Informació i Reserves CaixaForum Barcelona icaixaforumbcn@magmacultura.com