5
  • Quatre amics, una escape room i un cadàver. Què pot sortir malament?
Reserva directa
24/03/2019
diumenge
Sessions
tarda
Durada: 
105 min
A partir de 3 €

Descripció

Autors i directors: Joel Joan i Hèctor Claramunt. Intèrprets: Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives. Col·laboració especial: Ferran Carvajal. Escenografia: Joan Sabaté. Il·luminació: Ignasi Camprodon. Vestuari: Ariadna Julià. So: Albert Manera. Caracterització: Toni Santos. Producció vídeo: Miquel Àngel Raió. Ajudant de direcció i regidora: Giulia Grumi. Ajudant d’escenografia: Txarly Gómez. Efectes especials de maquillatge: My Effectts. Meritòria escenografia: Yaiza Ares. Producció executiva: Núria Costas.  Producció: Arriska i Focus.

 

Quatre amics, una escape room i un cadàver. Què pot sortir malament?

 

Dues parelles d'amics de tota la vida queden per fer un “escape room” al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat...  Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l'habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. 
Sortir d'aquell “escape room” no serà gens fàcil i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... una comèdia de por!

 

Adults

Equipament

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
9 h a 14 h
+34 938 03 19 50
Persona de contacte: 
Francesc Rosell Farré rossellf@aj-igualada.net

Sessions passades

diumenge
24
març
Hora
19:00
Espai
Teatre Municipal Ateneu Igualada