Registra't
Sol·licitud
27/04/2019
dissabte
Sessions
nit
Durada: 
100 min
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

Autoria i Direcció: Iván Morales
Interpretació: Anna Alarcón, Andrés Herrera, Bàrbara Mestanza i Xavi Sáez

Una producció de los Montoya (pantalla&escena) amb el suport de la Sala Beckett. com a espectacle en residència artística durant a temporada 2017-18.

Nominada a “Premis Butaca Millor Espectacle De Petit Format” i “Premis Butaca Millor Disseny De Llums”

Esmorza amb mi  posa el focus en com podem tornar a creure i com pot tornar a néixer l’amor, en com ens apropem a la maduresa però no volem deixar de jugar, per més difícil que sembli de vegades.

La Natàlia i en Salva s’han enrotllat cinc vegades. La seva relació ha estat fins ara poc profunda, pràcticament no saben res un de l’altre. La Natàlia ha decidit fer un documental sobre el desamor per veure si, compartint el seu dolor amb el món, aquest deixarà de pesar-li tant.

En Sergi i la Carlota s’estimen. Fa poc més d’un any que estan junts, i potser ara tot és més difícil que al principi, però si una cosa tenen clara és que encara aposten per la seva relació. De vegades l’ambició és només aquesta, senzillament esmorzar junts, més enllà de qualsevol somni grandiloqüent.

Set anys després de Sé de un lugar, Iván Morales obre un altre cicle en què torna a tractar de la quotidianitat, aquest cop, però, des d’una nova mirada: no parla tant de com sobreviure a la mort de l’amor i a la ruptura dels vincles, sinó que se centra en allò que ens uneix, que és més complex.

QUÈ ESTEM DISPOSATS A FER I A SACRIFICAR PER NO DEIXAR D’ESMORZAR PLEGATS?

Adults
El públic s'asseurà dalt de l'escenari
Espectacle no numerat
Sense entreacte

Equipament

Plaça del Teatre, 1
43201
Reus

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De 9h a 13h
+34 977 010 658
Persona de contacte: 

Sessions passades

dissabte
27
abril
Hora
21:00
Espai
Teatre Bartrina

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes