Reserva directa
19/12/2020
dissabte
Sessions
nit
Durada: 
90 min
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

El Espejo Negro és un vell conegut del públic targarí, moltes van ser les Fires de Teatre que van acollir els seus irreverents espectacles, però des del 2009, no ens visitaven.
En aquest darrer espectacle s’han superat i gràcies als seus 30 anys d’experiència han signat un espectacle rodó, fi en les formes i gamberro en el fons. Calvente no deixa canya dreta en un muntatge que reivindica la llibertat d’expressió amb una factura tècnica impecable.
El públic, com l’innocent Alícia, travessarà el vidre endinsant-se en el més profund d’El Espejo Negro: un món fosc on regna la llum, on resideixen criatures elegants, irreverents, tendres, perverses, solitàries, provocadores, ànimes plenes d’humor corrosiu i burleta. Un androgin i extravagant personatge sortit de les tenebres, ajudat per tres titellaires, ens submergirà en un món paral·lel per mostrar-nos, sense pudor, els nostres pecats i baixeses. Música, llum, foscor, objectes, titelles i actors surten i entren d’un mirall que els atrapa per devorar-los sencers, com un gran forat negre.
Premi al millor espectacle de la Feria de Artes Escénicas Palma del Río 2019

Molt visual
Adults
Sense entreacte

Equipament

Plaça del Carme, 14
25300
Tàrrega

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De 10 a 15 hores
+34 973 31 16 08
Persona de contacte: 
Teresa Garcia tgarciab@tarrega.cat
Anna Bonastre abonastre@tarrega.cat

Sessions passades

dissabte
19
desembre
Hora
20:00
Espai
Teatre Ateneu

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes