Molt sol·licitat
Sol·licitud
09/11/2019 al 10/11/2019
dissabte, diumenge
Sessions
matí
Places per a grups
Gratuït

Descripció

Vivim en un món ple d'imatges. Ens envolten per tot arreu, reproduïdes a través de diferents formats. Les veiem en pantalles i cartells, estàtiques o en moviment, acompanyades de so o mudes. Avui percebem aquesta voràgine visual com un fet habitual, però, quan comencem a capturar i conservar imatges del món que l'envolta? La història es remunta als temps prehistòrics, en els quals els nostres avantpassats van començar dibuixant animals a les parets de les coves.

Explora Zinematik relata com ha progressat l'art de capturar imatges, gràcies a invencions cada vegada més complexes. Proposem un recorregut per una part d'aquest viatge en el temps, en què interactuarem amb mecanismes cinematogràfics primitius, des dels més antics fins als invents pròxims a l'aparició del primer cinematògraf. Entre aquests invents, la càmera fosca, el zoòtrop o el praxinoscopi, predecessors de la fotografia i el cinema. No t'ho perdis!

Activitat gratuïta. Les entrades es podran adquirir exclusivament en el mostrador del centre, en l'horari habitual d'obertura. Màxim 4 entrades per persona. Es prega puntualitat. Deu minuts abans de començar la sessió s'alliberaran les entrades no presentades.

Mínim de places del grup: 
10
Màxim de places del grup: 
10
Molt visual
Sensorial
Una aposta segura
Adults
Familiar
Infantil
Joves
Tots els públics

Equipament

Carrer Cristòfor Colom, 2
43001
Tarragona

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10h a 14h i de 17h a 20h
+34 977 24 98 71
Persona de contacte: 
Direcció CaixaForum Tarragona caixaforumtrg@fundaciolacaixa.org

Sessions passades

diumenge
10
novembre
Hora
11:00
Espai
CaixaForum Tarragona
dissabte
09
novembre
Hora
11:00
Espai
CaixaForum Tarragona