Reserva directa
13/12/2020
diumenge
Sessions
tarda
Durada: 
1 hora i 20 min.
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

85 anys després de la seva fundació, The Golden Gate Quartet continua tenint-ne prou amb quatre veus d’or per emocionar-nos com ningú.

A principis dels anys 30 del segle passat, en una barberia dels afores de Norfolk (Virginia), A.C. Eddie Griffin, barber amb una veu extraordinària de tenor, decideix formar amb tres amics un quartet de gospel d’estil jubilee, el que proliferava aleshores a les esglésies de Virginia. I tot i que Griffin va arraconar aviat les seves aspiracions musicals i va tornar a agafar la fulla d’afaitar, les llavors del Golden Gate Quartet, una de les institucions més reputades de la música vocal als Estats Units, van quedar plantades.

De la seva extensa biografia, només esmentarem dos apunts: Franklin D. Roosevelt, bocabadat després de veure’ls cantar al Café Society de Nova York, els va convidar a cantar a la seva investidura com a president. I el llegendari cantant folk Leadbelly, el juny del 1940, va compartir amb el quartet una sessió de gravació que esdevindria una de les joies arqueològiques més preuades del segell RCA-Victor.

El seu nou disc, Music is???, posa en relleu el seu talent, també, per harmonitzar doo-wop, soul i R&B.

Adults
Sense entreacte

Equipament

Av. del Pla del Vinyet, 48
08172
Sant Cugat del Vallès

Contacte Apropa de l'equipament

+34 935891268
Persona de contacte: 
Aurèlia Sebastià Blasco teatre-auditori@santcugat.cat

Sessions passades

diumenge
13
desembre
Hora
19:00
Espai
Sala Teatre

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes