• Highlands
Sol·licitud
05/12/2021
diumenge
Sessions
tarda
Durada: 
90 min
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

Highlands és la nova creació de Mal Pelo, un espectacle on la música ens obre la porta del temps, una membrana on vibra l’imaginari de l’espiritualitat. 

L’espectacle parla de la passió i de l’anhel de trobar aquest lloc inhòspit, salvatge i inabastable que és Highlands. De les nostres preguntes, les dels petits humans. 

Un espectacle on la dansa i la música en directe ens envolta i ens projecta cap a una poètica vertical, entre la llum i l'obscuritat.

Highlands, com a última peça del Bach Project, la reconeguda compañía Mal Pelo posa en diàleg la música de Bach amb altres compositors com Ärvo Part, Haëndel, Kurtag o Purcell, i amb el textos adaptats per a l’escena de Nick Cave, John Berger i Erri de Luca; en alguns casos traduïts a català i en altres en el seu text original.

Highlands tanca la tetralogia entorn la música de Bach amb la qual la companyia ha treballat els últims anys i que han resultat amb els seus 3 espectacles anteriors: BachOn Goldberg Variations / Variations i Inventions.

Producció Mal Pelo
Coproducció Mercat de les Flors; Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan; Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse;  ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Teatre Principal de Palma, Consell Insular; Festival de Otoño, Comunidad de Madrid / Residència de creació Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan / Amb la col·laboració Théâtre des Quatre Saisons de Gradignan – Scène Conventionnée, Temporada Alta – Festival Internacional d’Arts Escèniques, L’animal a l’esquena – Centre de Creació de Celrà.

  • Si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.
Molt visual
Sensorial
Una aposta segura
Adults
Joves
Idioma estranger
Sense entreacte

Equipament

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Contacte Apropa de l'equipament

971 219 700
Persona de contacte: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions passades

diumenge
05
desembre
Hora
18:00
Espai
Sala Gran

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes