Registra't
Molt sol·licitat
Reserva directa
13/03/2020
divendres
Sessions
nit
Durada: 
180 minuts
Audiodescripció
Bucle magnètic
Places disponibles per a cadires de rodes
Subtitulació
A partir de 3 €

Descripció

Direcció: Julio Manrique 
Autor: Jez Butterworth 
Traducció: Cristina Genebat
Amb: Pere Arquillué, Elena Tarrats, Chantal Aimée, David Olivares, Marc Rodríguez, Víctor Pi, Guillem Balart, Clara de Ramón, Anna Castells, Albert Ribalta, entre d’altres 

180 minuts

Una coproducció del Teatre Romea, Centro Dramático Nacional i Grec 2019 Festival de Barcelona.

Un muntatge transgressor i divertit dirigit per Julio Manrique i protagonitzat per Pere Arquillué, amb un text original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra rural i que va deixar fascinats els públics del West End i de Broadway.

Decadent, abandonat, patètic, però també valent i divertit. Així és l'antiheroi a qui donarà vida Arquillué. És una mena de Falstaff del nostre temps, un personatge modern però que al·ludeix constantment a una Anglaterra medieval idealitzada mentre beu, consumeix drogues o eludeix les autoritats, que el persegueixen per estar fora de tota categoria. Tot plegat constitueix el retrat d'una Gran Bretanya que perd el contacte amb les arrels, l'estampa d'un món rural esclau dels seus propis mites que, en fer paleses les seves realitats més ombrívoles, fa miques les visions idealitzades de la vella Albió.

El muntatge s'inspira en Jerusalem, un himne compost per Sir Hubert Parry sobre uns versos de William Blake el 1916. Molt popular al país, el tema ha estat proposat fins i tot com a himne nacional anglès.

S'adverteix el públic que, en un moment de la representació, s’emetran ràfegues breus i ràpides de llum durant un minut aproximadament.

Èxit de la temporada
Una aposta segura
Adults
Joves

Equipament

Rambla Nova, 46
43004
Tarragona

Contacte Apropa de l'equipament

977 29 61 00
Persona de contacte: 
Lluïsa Fuentes lfuentes@tarragona.cat
Núria Gurrera ngurrera@tarragona.cat

Sessions passades

divendres
13
març
Hora
21:00

Accessibilitat

  • Audiodescripció
  • Bucle magnètic
  • Places disponibles per a cadires de rodes
  • Subtitulació