Reserva directa
19/12/2020
dissabte
Sessions
nit
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

Benvinguts a “Christmas Songs 4 New Times”, un nou espectacle únic i indispensable per a les dates de Nadal on us presentem una de les veus amb més projecció del panorama musical, l’artista Joan Garrido, el qual s’uneix a una banda de 10 músics dirigits per la batuta del mestre Francesc Cassú.

Un muntatge musical elegant i atractiu que compta amb la col·laboració en el projecte escènic i dramatúrgic d’Ivan Labanda i que ha estat concebut expressament per representar-se durant aquest Nadal. La gran veu de Joan Garrido, acompanyada de The Global Band -formada per una selecció esplèndida de músics-, ens apropen els grans clàssics i els millors estàndards internacionals de les cançons nadalenques.

Temes emblemàtics i eterns com “Santa Claus is comming to town”, “It’s Christmas”, “All I want for Christmas”, “Jingle bell rock” o “Let It Snow”, entre molts d’altres, formen un repertori musical interpretat per grans crooners i que, ara, tenim la possibilitat de tornar a viure amb la seducció i la presència escènica de Joan Garrido i aquesta big band.

Una oportunitat de viure amb tota la intensitat un nou espectacle per a tots els públics que ens aproparà les millors cançons de Nadal amb un segell de qualitat indiscutible i amb una producció musical renovada i moderna confeccionada expressament per a aquest muntatge.

Amb una veu espectacular i una elegància deliciosa, Joan Garrido està cridat a posicionar-se com un dels cantants amb més talent i atractiu del sector musical, en el marc d’un projecte que tindrà continuïtat després de la temporada nadalenca amb la recuperació de grans clàssics de la música moderna i dels grans estàndards.

Programa

Christmas Songs 4 New Times

Tots els públics
Ambient fosc
Sense entreacte

Equipament

Passeig de la Devesa, 35
17001
Girona

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
dimarts i dijous d'11 a 13 h
+34 972 20 76 34
Persona de contacte: 

Sessions

dissabte
19
desembre
Hora
20:30
Espai
Sala Montsalvatge - Auditori de Girona

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes