Reserva directa
15/12/2021
dimecres
Sessions
tarda
Durada: 
2h
Bucle magnètic
Materials tàctils
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

“Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium”
Friedrich Schiller – Oda a l’alegria, versió definitiva de 1808

Amb aquesta entrega, el mestre Jordi Savall clou la integral de simfonies de Ludwig van Beethoven, que commemoren el 250 aniversari del naixement del compositor de Bonn.

Le Concert des Nations, sota la direcció de Savall, presenta les dues darreres simfonies beethovenianes. A la Vuitena simfonia és on es percep un enorme contrast entre els fets de la vida del compositor i l’alegria i la vitalitat d’aquesta partitura.

Per contra, la Novena simfonia marcava una nova categoria: la incorporació de les veus solistes i el cor en una simfonia, un fet insòlit. El poema de Schiller convidava a convertir-se en un símbol de llibertat.

Aquest catàleg imprescindible de nou simfonies ha transcendit com un cos únic a la història de la música; un tresor que va representar un nou cànon, una revolució tan gran que feia ombra a tots els qui gosaven escriure per a aquest gènere.

Savall serà el traductor d’aquestes pàgines, una immersió al geni que ho va canviar tot: la música, la figura de l’artista, el públic i el món. Un vademècum inesgotable que conté totes les possibles emocions i que serveix de guia per a la vida.

Per als romàntics
Una aposta segura
Tots els públics

Equipament

La Rambla, 51-59
08002
Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

+34 93 485 99 29
Persona de contacte: 

Sessions

dimecres
15
desembre
Hora
19:00
Espai
Sala principal - Teatre del Liceu

Accessibilitat

  • Bucle magnètic
  • Materials tàctils
  • Places disponibles per a cadires de rodes