• Kelly
Sol·licitud
30/06/2021
dimecres
Sessions
tarda
Durada: 
80 min
Bucle magnètic
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

Són la peça invisible de la cadena. L’esquena on descansa un model predador, la lumbàlgia del turisme de masses. Les Kellys, lasquelimpian, les cambreres de pis dels hotels conjuguen conceptes que gairebé sempre van de la mà: migració, precarietat laboral, discriminació de gènere, esforços, de vegades, extrems, per guanyar-se la vida. Des de fa uns anys les kellys representen també la lluita, organitzada, per sortir de les ombres, per assolir els estatus laborals i socials que els hi pertoquen. Un combat, mediàtic i institucional, que recentment s’ha traduït en algunes victòries parcials.

Kelly parla d’aquesta lluita i de les seves protagonistes; dels seus desitjos, de les seves aspiracions, els seus dubtes i les seves certeses. Tot a través d’una mirada carregada d’ideologia, de feminisme i d’ànsia per canviar les coses. Una mirada, dura i tendra a la vegada, reflectida en el mirall de la principal indústria -gairebé única- d’aquest racó del món. 

Una producció del Teatre Principal de Palma. Rafel Gallego ha estat resident del Teatre Principal durant la temporada 2019/2020. Aquesta obra, Kelly, és el resultat d’aquesta cooperació. Amb el suport de l'associació Kellys Unión Baleares

NOTA: si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres  i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.

Èxit de la temporada
Una aposta segura
Tots els públics
Consum de drogues o alcohol
Sense entreacte

Equipament

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Contacte Apropa de l'equipament

971 219 700
Persona de contacte: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions

dimecres
30
juny
Hora
19:00
Espai
Sala Gran

Accessibilitat

  • Bucle magnètic
  • Places disponibles per a cadires de rodes