0
Encara no hi ha valoracions
Exhaurit
16/01/2019
dimecres
Sessions
matí
Durada: 
50 minuts
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

El Ballet de Catalunya és la nova companyia de dansa de Catalunya, nascuda amb vocació de mostrar la millor dansa feta a casa i consolidar així la nostra capacitat artística envers aquesta disciplina.

Sota la mà d’una direcció artística de primera línia, encapçalada per Elias Garcia i Larissa Lezhnina, el nou Ballet de Catalunya evoca a la dansa més exigent i de tècnica acurada, mostrant peces del repertori clàssic combinades amb coreografies originals del mateix Elias Garcia i l’italià Raphael Bianco. El Ballet de Catalunya consta de 22 ballarins professionals d’arreu del món.

Mirades de dansa vol donar a conèixer la companyia a infants i joves. L’objectiu és fer un recorregut per la dansa professional que es desplega en l’actualitat, oferint seqüències de dansa d’estils diferents, des de la més clàssica, passant per la neoclàssica i fins a la contemporània. De 10 a 12 ballarins i ballarines seran els i les protagonistes que donaran cos i consistència a l’espectacle, fent-nos gaudir de l’art en moviment, amb coreografies d’alt nivell tècnic.

Us animem a conèixer la companyia de dansa de Catalunya, a través d’aquest tast. Us engresquem a emprendre un viatge pel captivador món de la dansa, mitjançant aquestes Mirades, que us permetran veure un treball acurat, rigorós, visual i de gran bellesa estètica.

Infantil

Equipament

Rambla Egara, 340
08221
Terrassa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85
Persona de contacte: 

Sessions passades

dimecres
16
gener
Hora
10:00
Sessió escolar
Espai
Auditori - Centre Cultural Terrassa

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes