Molt sol·licitat
  • Omara Portuondo
Sol·licitud
25/07/2021
diumenge
Sessions
nit
Durada: 
90 min
Bucle magnètic
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

La diva del Buena Vista Social Club, la “núvia del feeling” -com l’anomenen a Cuba-, la gran dama i llegenda viva de la música cubana, Omara Portuondo celebrarà els seus 90 anys de vida i música sobre l’escenari del Teatre Principal de Palma. No és la primera vegada que visita l’illa, però aquesta ho farà amb una jove formació d’alguns dels millors talents i figures internacionals de la nova generació de músics del jazz cubà. 

El concert comptarà amb la direcció musical del prestigiós pianista Roberto Fonseca, amb qui Omara té una gran química i complicitat sobre l’escenari. Fonseca, la reputació internacional del qual no deixa de créixer, ha acompanyat la cantant durant els últims mesos com a director artístic de la seva gira “El último Beso”. Junts, han recorregut escenaris de tres continents. 

A punt de convertir-se en nonagenària, Omara demostra ser una dona d’increïble vitalitat. Fa pocs mesos recollia el premi Grammy a l’Excel·lència Musical per la seva trajectòria i acaba de ser guardonada també amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts que concedeix el Govern d’Espanya. Innombrables premis i distincions han acompanyat la carrera d’aquesta diva, però la seva millor recompensa ha estat sempre l’admiració i els aplaudiments del seu públic.

Amb aquest concert tan especial, Sons de Nit, de la mà de Fonart, sempre receptius a la cooperació amb altres agents culturals, estableix sinèrgies amb altres dos festivals amb els quals comparteix afinitats i s’ofereix com a marc per a la presentació del pròxim intercanvi musical que desenvoluparà l’associació cultural Alternatilla, en la cinquena edició del seu festival de jazz amb el prestigiós festival cubà Jazz Plaza en el seu 36 edició, l’esdeveniment musical de major envergadura a Cuba. Un pont per a l’agermanament musical entre dues illes que arrenca amb aquesta presentació que produirà Sons de Nit.

  • Si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.
Emocions fortes
Sensorial
Una aposta segura
Tots els públics
Sense entreacte

Equipament

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Contacte Apropa de l'equipament

971 219 700
Persona de contacte: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions

diumenge
25
juliol
Hora
20:00
Espai
Sala Gran

Accessibilitat

  • Bucle magnètic
  • Places disponibles per a cadires de rodes