• Perico Sambeat Plays Zappa
Sol·licitud
02/07/2021
divendres
Sessions
nit
Durada: 
80 min
Bucle magnètic
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

L'internacionalment reconegut saxofonista Perico Sambeat dirigeix un poderós ensemble d'importants músics de jazz per interpretar els temes del seu exitós disc Perico Sambeat Plays Zappa (Karonte, 2016).Un magnífic treball realitzat amb tot el rigor i la professionalitat d'aquests grans músics, que donen vida a un excepcional repertori de l'avantguardista obra del geni del rock progressiu Frank Zappa, portant-la a territoris jazzístics sense perdre un àpex l'essència d'aquest original creador.

Temes de Zappa pertanyents als seus emblemàtics discos Hot Rats, Over Nite Sensation, The Grand Wazoo, One Size Fits All o Roxy & Elsewhere, entre altres, han estat gravats sota la direcció de Sambeat, sense escatimar esforços, assajos, transcripcions i tot el necessari per a convertir aquesta producció en un dels projectes més interessants i atractius del moment.

Una original aposta d'absoluta qualitat, dirigida a atreure tant als seguidors de Zappa com a qualsevol bon afeccionat al jazz.

  • Si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.
Una aposta segura
Tots els públics
Ambient fosc
Sense entreacte

Equipament

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Contacte Apropa de l'equipament

971 219 700
Persona de contacte: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions

divendres
02
juliol
Hora
20:00
Espai
Sala Gran

Accessibilitat

  • Bucle magnètic
  • Places disponibles per a cadires de rodes