Molt sol·licitat
Sol·licitud
05/10/2021
dimarts, dimecres, dijous, divendres
Sessions
matí
Places per a grups
Gratuït

Descripció

ACTIVITAT EN LÍNIA

 

"La Persiana" és un projecte educatiu digital que pretén donar una alternativa a les activitats presencials, generant un espai obert de diàleg d’acció artística entre el museu i els centres participants.

 S’estructura a partir de diverses càpsules audiovisuals en què es plantejaran diferents reptes d’accions creatives. Cadascuna de les càpsules té un plantejament singular i específic, que facilitaran la reflexió, el diàleg, l’experimentació i un canvi de mirada mitjançant propostes concretes que prioritzaran les capacitats emocionals i suggestives de l’art a partir d’una experiència on l’alumnat pugui aprendre i reflexionar sobre temes socials actuals a través de l’art contemporani des d’un punt de vista crític i actiu.

Inspirant-se en les pràctiques artístiques comunitàries i les narratives visuals, el projecte pretén a l’hora generar una xarxa de coneixement i aprenentatge col·lectiu entre els diferents centres educatius que hi participin a través d’un recurs digital compartit.

Mínim de places del grup: 
5
Màxim de places del grup: 
25
A l'aire lliure
Molt visual
Per riure
Persones amb Alzheimer
Sensorial
Una aposta segura
Tots els públics
Activitat en streaming

Equipament

Carrer de Saridakis, 29
07015
Palma

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
Hivern ( 16-09 / 15-05 ) Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10 a 18h Diumenge i festius de 10 a 15h Dilluns tancat Estiu ( 16-05 / 15-09 ) Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10 a 19h Diumenge i festius de 10 a 15h Dilluns tancat Tancat: 25 desembre i 1 gener
971701420
Persona de contacte: