Registra't
  • Philippe Herreweghe
Sol·licitud
19/03/2020
dijous
Sessions
nit
A partir de 3 €

Descripció

Enguany es clou el projecte de llarg recorregut de Philippe Herreweghe amb les dues grans Passions del Kantor de Leipzig: la Passió segons sant Mateu i la Passió segons sant Joan. Dues obres cabdals en la història de la música i sengles catedrals sonores. Herreweghe, gran advocat bachià, en serveix una versió articulada, transparent i transformadora.

Philippe Herreweghe dirigeix el Collegium Vocale en la Passió segons sant Joan de Bach, la primera de les cinc Passions que va escriure el mestre barroc i possiblement la primera gran obra d’un nou període en què estava encantat amb el nomenament com a Kantor de Sant Tomàs de Leipzig.

Una obra litúrgica de gran força dramàtica, amb una riquesa musical impressionant i extraordinària, acompanyada de textos més aviat abstractes i filosòfics, on predomina la idea de l’amor per sobre de la narració i que posa èmfasi en la vessant més humana de Jesucrist.

El Collegium Vocale està especialitzat en música barroca alemanya i més concretament en els treballs vocals de Bach. La fórmula d’èxit que l’ha acompanyat al llarg de la seva existència -aquest 2020 commemora els cinquanta anys de la seva fundació– és un repertori que combina la polifonia renaixentista, oratoris clàssics i romàntics, a més de música contemporània.

Sensorial
Una aposta segura
Adults

Equipament

Carrer Palau de la Música, 4-6
08003
Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
Matins
+34 902 442 882
Persona de contacte: 
Sònia Carbó Baiges scarbo@palaumusica.cat

Sessions passades

dijous
19
març
Hora
20:00
Espai
Sala Gran - Palau de la Música