Molt sol·licitat
Reserva directa
07/03/2020
dissabte
Sessions
nit
Durada: 
110 minuts
Audiodescripció
Bucle magnètic
Places disponibles per a cadires de rodes
Subtitulació
A partir de 3 €

Descripció

Direcció: Jordi Prat i Coll

Amb Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres

A la Rambla de les Flors, s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Per una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat català. Per l'altra, l’obra està ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.

Vídeo: www.youtube.com/watch?v=Bz2ICtnb2Rw

Èxit de la temporada
Una aposta segura
Adults
Joves
Sense entreacte

Equipament

Rambla Nova, 11
43004
Tarragona

Contacte Apropa de l'equipament

977 29 61 00
Persona de contacte: 
Lluïsa Fuentes lfuentes@tarragona.cat
Núria Gurrera ngurrera@tarragona.cat

Sessions passades

dissabte
07
març
Hora
21:00

Accessibilitat

  • Audiodescripció
  • Bucle magnètic
  • Places disponibles per a cadires de rodes
  • Subtitulació