Reserva directa
10/02/2019
diumenge
Sessions
tarda
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

La Conquesta del Pol Sud és una companyia dedicada al teatre documental que combina el treball amb testimonis reals a escena i la investigació periodística. Ens interessa posar en relació les històries individuals amb la història col•lectiva, buscar el nexe entre les vides d’algunes persones i les vides de tots. Després de Nadia i Claudia, en aquesta darrera peça de la trilogia sobre dona, identitat i història ens hem centrat en l’experiència d’una jove transsexual: la Raphaëlle Pérez. El seu recorregut està marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l’autoafirmació, pel trencament dels motlles, pels somnis... 
Tot i haver nascut en un dels països capdavanters a Europa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat, no és i, potser, no serà gens fàcil. La seva valentia –i les seves aspiracions i decepcions– ens interpel•len directament. Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està re definint el rol dels gèneres. 
És la divisió home-dona una construcció cultural? De quina forma ens relacionem amb els nostres referents? Com ens condicionen? A qui volem assemblar-nos? Quina mirada projectem sobre les minories? Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home?I, encara més, com podem viure en un món en procés de canvi on sembla que han desaparegut totes les certeses? 
 

Adults

Equipament

Plaça del Vi, 1
17004
Girona

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
Matins
+34 972419018
Persona de contacte: 
Josep Sànchez jsanchez@ajgirona.cat
Rafel Sànchez rsanchez@ajgirona.cat

Sessions passades

diumenge
10
febrer
Hora
18:00
Espai
TEATRE MUNICIPAL

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes