Registra't
Sol·licitud
06/11/2019
dimecres
Sessions
matí
Durada: 
55 MINUTS
Bucle magnètic
A partir de 3 €

Descripció

A Refugi entren en joc dos personatges, dues realitats. La d’aquell que cuida el seu món perquè necessita un lloc on sentir-se segur (refugi) i la d’aquell que, havent-ho perdut tot, fuig a la recerca d’un nou lloc al món. (refugiat). Com poden aquestes dues realitats conviure al mateix espai? De la companyia Clownidoscopio Teatre, ens arriba aquesta mirada magistral, màgica i lleugera a un conflicte universal, perquè tots necessitem trobar el nostre propi lloc al món. I els llocs, al cap i a la fi, no son més que un munt d’històries humanes.

Refugi és un viatge per l’empatia i el respecte entre les persones, des de la poesia i l’humor del clown. Hi veiem dos actors, una posada en escena tendra, delicada, sensible, amb humor i recorregut de missatge, una escenografia bonica, que acompanya i genera clima i ambient, i una història que va guanyant energia i valor. Cada personatge és tan particular com atractiu, i va repetint una seqüència d'actituds i comportament, perquè a ulls dels infants quedin clares les diferències. Els simbolismes són màgics, especialment per al refugiat que, en dues sabates, una més gran i l'altra més petita, hi troba la figura de la seva dona i el seu fillet, amb els quals cada dia comparteix un temps molt especial de la seva vida, recordant com els estimava i com els demostrava el seu afecte.

Una excel·lent interpretació, bon ritme a escena i la música, són elements que s’apleguen vestint una història potent, amb elegància i humor. És una proposta excel·lent i de gran bellesa, feta per als ulls dels nens.

Joves

Equipament

Rambla Egara, 340
08221
Terrassa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Sessions passades

dimecres
06
novembre
Hora
11:00
Sessió escolar
Espai
Sala d'actes - Centre Cultural Terrassa

Accessibilitat

  • Bucle magnètic