Registra't
Reserva directa
30/11/2019
dissabte
Sessions
tarda
A partir de 3 €

Descripció

BENVINGUTS A LA IURTA! BENVINGUTS AL REFUGI! 

Marc Parrot ens presenta un espectacle íntim i personal que té lloc en una petita Iurta (carpa de circ) de 9 m de diàmetre. Sota la direcció de Bet Garrell i Marcel Escolano de la Companyia de Circ Los Galindos, el músic trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, l’acompanyen en Lluís Cartes i el Dani Ferrer per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic.

També jugarà un paper important l’experimentació amb un ampli ventall de registres sonors. Des de textures electròniques a les acústiques més petites, les cançons agafen una nova dimensió en aquest espai, on les emocions estan a flor de pell i on músics i públic es fusionen en un sol element.

Refugi és una coproducció de MMVV, Grec 2019 Festival de Barcelona i (a)phònica amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, i la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja.

FITXA ARTÍSTICA:

Música i lletra de les cançons: Marc Parrot
Direcció artística: Bet Garrell i Marcel Escolano - Los Galindos
Músics a pista: Marc Parrot, Dani Ferrer i Lluís Cartes
Disseny sonor: Quim Puigtió “Kato”

WEB: www.marcparrot.cat 

Adults

Equipament

Carrer Olesa de Bonesvalls, s/n
08800
Vilanova i la Geltrú

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De 10 a 14h
+34 938140000
Persona de contacte: 
Mercè Soler msoler@vilanova.cat

Sessions passades

dissabte
30
novembre
Hora
18:00
Espai
Sala Gran - Auditori Eduard Toldrà