Molt sol·licitat
Reserva directa
29/03/2019
divendres
Sessions
nit
Durada: 
Aprox. 90 min
A partir de 3 €

Descripció

Ruth Lorenzo és una artista Espanyola, nascuda al sud d’Espanya va passar part de la seva infantesa i adolescència a Estats Units on va adquirir les seves arrels musicals i va participar en diversos projectes com a vocalista principal. Passa més endavant a viure a Londres durant 6 anys on realment es forma la seva carrera com a compositora i artista solista. Va formar part com a finalista del mundialment conegut talent “The X factor” on va enamorar al jurat del programa i al públic britànic. Uns anys més tard Ruth va representar al seu País Natal a Eurovision, posicionant-se en el millor lloc dels últims anys.

En anglés i castellà la seva música té arrels molt marcades que provenen del Rock, Blues, Power Ballads i la picardia dels sabors mediterranis i música Espanyola. El que fa que tot conjugat s’hagi convertit en “Loveaholic”(addicta a l’amor) el seu últim treball discogràfic. Un sofisticat i elaborat disc ple de caràcter, passió i musicalitat. Comptant amb una col·laboració estel·lar al costat del llegendari guitarrista Jeff Beck, amb qui Ruth va tenir l’oportunitat de treballar diverses ocasions durant el seu temps a Londres.

Loveaholic va aconseguir ser número u a iTunes a poques hores de veure la llum i es va posicionar en el top de les llistes de vendes oficials d’Espanya, fins i tot entrant en les llistes de vendes d’UK i Austràlia.

La qualitat que caracteritza la Ruth sobre totes les coses és el seu potent directe. Un xou ple de “Power” i amb una capacitat vocal extraordinària que no deixa a ningú indiferent a l’hora de veure-la vibrar a l’escenari. La descrivim com la diva millennial “old school”que no et pots perdre. En aquesta ocasió ens presenta en directe “Loveaholic” acompanyat a més de temes inèdits i cançons versionades que van marcar la seva carrera portant-la a ser l’artista que és en l’actualitat. Un malbaratament d’amor per la música i una fera escènica i vocal.

Emocions fortes
Èxit de la temporada
Una aposta segura
Tots els públics

Equipament

Gran Via de les Corts Catalanes, 595
08007
Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

+34 933632510
Persona de contacte: 

Sessions passades

divendres
29
març
Hora
21:00