Registra't
Reserva directa
27/10/2019
diumenge
Sessions
tarda
Durada: 
70 min
A partir de 3 €

Descripció

250È ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE BEETHOVEN I 50È ANIVERSARI DE LA MORT ROBERT GERHARD 

 

Degut a la coincidència d’aniversaris commemoratius, les temporades 2019-2020 i 2020-2021, ens permetran dedicar especial atenció a l’obra de dos músics d’èpoques i llocs diferents, però transcendentals ambdós per a la història de la música universal: Robert Gerhard (50è aniversari de la seva mort) i Ludwig van Beethoven (250è aniversari del seu naixement).

Així com la commemoració del 250è aniversari del naixement de Beethoven serà celebrada arreu del món, és presumible que el 50è aniversari de la mort Robert Gerhard -segurament el músic català de projecció universal més important del segle XX- passarà més desapercebut en les programacions. No volem que aquest sigui el cas de l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú.

L’Associació Musical Eduard Toldrà manté un fort compromís amb la projecció del patrimoni musical català i és en aquest sentit que no pot deixar passar l’oportunitat que l’any 2020 ens ofereix de poder programar, al llarg de les dues temporades que ara mateix encetem, un cicle dedicat a aquests dos músics. Comencem amb aquest repertori d’unes obres cambrístiques d’aquests compositors per abordar, durant la segona part de la temporada i la temporada següent, obres de caràcter simfònic.

 

Repertori:

- Robert Gerhard: Suite per a instruments de corda, vent i piano

- L.van Beethoven: Septimí per a corda i vent en Mi bemoll major

 

FITXA ARTÍSTICA:

-SOLISTES DE LA CAMERATA

-Marcel Ortega, director

 

WEB: www.camerataeduardtoldra.cat 

 

 

 

 

Adults

Equipament

Carrer Olesa de Bonesvalls, s/n
08800
Vilanova i la Geltrú

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De 10 a 14h
+34 938140000
Persona de contacte: 
Mercè Soler msoler@vilanova.cat

Sessions passades

diumenge
27
octubre
Hora
19:00
Espai
Sala Gran - Auditori Eduard Toldrà